Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno zdolalo doma Malonty, ústřední postavou byl Krauskopf


Branky


6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival neproměněných šancí

Od začátku zápasu byli hosté daleko živější, hladovější a domácí jen přihlíželi. Minimálně třikrát se v dobré šanci ocitl Valíček, ale pokaždé domácí obrana odolala. Poté nebezpečně stříleli postupně Rejhon, Kališ a Sivák, ale vždy zasáhl Zábranský a domácí hráče podržel. Od 15. minuty ale začali hráči Lipna hru vyrovnávat a začaly se rodit šance i na druhé straně. Knotek v dobré šanci mířil mimo, Račák z dálky nastřelil břevno a Panského s Krauskopfem vždy v dobré šanci vychytal brankář Přibyl. Ve 22. minutě ale Panský vyslal kolmici mezi stopery na Karla Krauskopfa, který zkušeně pod padajícím Přibylem dal na 1:0. O 3 minuty později ale bylo srovnáno, když nedůrazu v domácí obraně využil Ondřej Zdobnický a nádhernou ranou za vápnem nedal Zábranskému šanci. Domácí ale pokračovali v tlaku a šance střídala šanci. Největší měl Račák, ale po milimetrové přihrávce od Krauskopfa trestuhodně zaváhal a snad metr od prázdné brány napálil opět jen břevno. Mimo tyče stříleli Schober, Krauskopf. Ve 41 minutě si ale opět vzal slovo domácí kanonýr Karel Krauskopf,uvolnil se ve vápně a prudkou přízemní střelou prostřelil Přibyla. Ač si hostující brankář na střelu sáhnul, vytěsnit jí nedokázal. Divoký poločas tedy skončil 2:1 pro domácí,kdyby byl ale výsledek 8:4 nikdo by se nedivil.  

Malonty dohrávaly v oslabení

Do druhého poločasu hráče vyprovázel déšť, což po parných dnech byla jistě vítaná změna. Domácí začali náporem a po úniku Rohlíka po křídle zakončoval mimo tyče střílející Krauskopf. Hosté spoláhali v protiútocích na duo Zdobnický, Adrian Olah, kteří byli hrozbou celý zápas. Po rohovém kopu hlavičkující Zdobnický mířil mimo. Olah přízemní střelou Zábranského nepřekvapil. V 58. minutě domácí podnikli rychlý protiútok, unikající Krauskopf si šikovně počkal, zpětnou přihrávkou našel Tomáše Račáka,který tentokrát nezaváhal a se štěstím prostřelil Přibyla. Po tomto gólu neudržel nervy na uzdě hostující Kališ a po urážce rozhodčího musel předčasně pod sprchy. Že by ale hostům vyloučení uškodilo, to se rozhodně říct nedalo. Do slušných šancí se dostávali Rejhon, Zdobnický, Olah, ale své šance nevyužili, to samé na druhé straně platilo i o Panském, Víškovi a Krauskopfovi. A přišel trest. V 74. minutě se po individuální akci dostal ke střele Jan Rejhon a se štěstím o tyč překonal vystřídavšího Bédáka. O chvíli později spálil velikou šanci na vyrovnání Zdobnický. Aby toho pro hosty nebylo málo, tak se ještě nešťastně zranil Valíček a bylo prakticky rozhodnuto, jelikož Malonty dohrávali v devíti hráčích. Toho v 85. minutě využili Krauskopf s Panským, kteří šli zcela sami na brankáře Přibyla, kterému nedali vůbec žádnou šanci a pro Ondřeje Panského nebyl problém trefit zcela volnou bránu. Utkání skončilo zaslouženou, ale ubojovanou výhrou Lipna.

 

Autor reportu: Tomáš Račák

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Tomáš Račák - hrající asistent trenéra: Nerad bych tady vyzdvihoval jednoho hráče, ale je prostě rozdíl hrát bez Krauskopfa, nebo s Krauskopfem. Bůhví, jak by zápas dopadl, kdybychom ho neměli. Prakticky do čeho kopne, to skončí v bráně, dokáže ale šance i připravit, což bilance 2+2 dokazuje. Spálili jsme obrovské množství šancí, včetně mě, bylo tam spousta nedotažených, dobře rozjetých protiútoků, ale to finále nám vázlo. Malonty tu zanechali dobrý dojem, asi nepoděkují Kališovi, který je nesmyslně oslabil. I přes to, jak zápas probíhal, vyhrát jsme měli daleko vyšším rozdílem, je třeba příště v zakončení zachovat větší klid.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
P. Bedák [-] - Z. Skípala [-] , L. Fenc [-] , K. Krauskopf [-] , J. Knotek [-] , O. Panský [-] , T. Račák [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-]

TJ Hraničář Malonty
F. Přibyl [-] - T. Langer [-] , A. Olah [-] , R. Olah [-] , J. Pilný [-] , M. Sycha [-] , J. Rejhon [-] , T. Valiček [-] , O. Zdobnický [-] , V. Sivák [-] , M. Vančura [-]

ŽK: 50. M. Schober - 48. J. Kališ . ČK: 58. J. Kališ .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), SVATOŇ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích