Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužstvo z Nových hradů porazilo Římov


Branky


14

Do Nových Hradů, které zatím disponující s nejvíce obdrženými brankami v přeboru, přicestovali fotbalisté z Římova. Ti poslední své dva zápasy nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušný náskok si vybudovali domácí již v první části hry

Oba dva týmy se v posledních zápasech nepotkaly s úplně nejlepší formou a zvlášť domácí měli po debaklech co odčiňovat. A šli na to víc než dobře. Od začátku kontrolovali hru a díky nádherné ráně Tomáše Kořínka do pravé šibenice šli v 8. minutě do vedení – 1:0. Tentýž hráč se v 12. minutě dokázal dostat do úniku a nekompromisním zakončením podél brankáře rozvlnil síť i podruhé – 2:0. Nové Hrady dominovaly v držení míče a kombinacemi se snažily vyzrát na římovskou obranu. Ta sice statečně odolávala, ale i přesto ve 32. minutě musela opět kapitulovat, když přesně zakončoval Vítězslav Jelínek3:0. I Římov se snažil o kombinační hru, ale nikam to příliš nevedlo. Jejich šance tak přicházely jen po nákopech za obranu, ovšem římovští střelci vždy v konfrontaci s domácím brankářem selhali.

Ve druhém poločase byla k vidění hlavně spousta zahozených šancí a po gólu na obou stranách

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Dominance Nových Hradů byla ještě výraznější, ovšem místo gólových hodů připravili domácí fotbalisté svým fanouškům hitparádu s názvem - "Co všechno lze nedat". Zvláště pak útočník R. Brousek předváděl v tomhle směru až neuvěřitelné kousky. Vše tak musel zlomit až v 62. minutě Milan Drbout, který jinak zastává pozici brankáře, ovšem tentokrát si nazul střelecké kopačky a při šrumci po rohovém kopu se dokázal nejlépe zorientovat a nekompromisně zavěsil - 4:0. Nepopulární "bůr" doslova visel ve vzduchu, ale místo něj si nakonec Římov připsal v poslední minutě alespoň čestný zásah, když z přímého kopu nastřelil břevno a Pavel Crkva z následné dorážky dokázal dotlačit míč do brány - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Zápas, který jsme potřebovali. Moc nám nevyhovují běhaví soupeři a Římov to v tomhle ohledu naštěstí moc nepřeháněl. Měli jsme čas si to dát a dva rychlé góly nám dodaly klid. I v obranné fázi jsme byli o dost jistější a těch pár okýnek, co tam přeci jen byly, tentokrát soupeř naštěstí nepotrestal. Jen ta naše efektivita v zakončení, to je na pováženou. Římov si měl odvézt rozhodně víc než 4 fíky.




Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - M. Drbout [-] , P. Silmbrod [-] , R. Brousek [-] , L. Brousek [-] , V. Jelínek [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , M. Silmbrod [-] , T. Kořínek [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - M. Koupal [-] , J. Fiala [-] , V. Tarasov [-] , M. Yakovenko [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-] , P. Maršán [-] , P. Havlíček [-]

Hráči zápasu: J. Tomášek , V. Jelínek , T. Kořínek .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZEVL Karel - FÁČ Radek (N), MARŠÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: remíza

Římov nemá vůbec špatné mužstvo a na Hradech to bude boj. Domácí,
když mají den, tak dokáží potrápit kohokoliv, ale poslední dvě kola se jim
vůbec nevydařily. Dám také remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza