J. Zrun 12.
J. Slavík 13.
M. Fürst 58.
M. Bauer 80. (vl.)
J. Čejka 89.
5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V domácím prostředí si Zliv snadno poradila s Římovem


Branky


12. J. Zrun , 13. J. Slavík , 58. M. Fürst , 80. M. Bauer (vl.) , 89. J. Čejka - 38. M. Michal
17

Prozatimní leader soutěže ze Zlivi přivítal v dalším domácím zápase mužstvo Římova. Jeho hráči si v letošní sezóně prozatím nevedou vůbec špatně a pohybují se ve střední části tabulky. Loňský vzájemný podzimní duel na hřišti ve Zlivi byl jasnou záležitostí pro domácí, kteří zvítězili 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přesto, že domácí na hřišti dominovali, do kabin odcházeli za těsného vedení

Domácí podle očekávání začali náporem a od prvních minut bylo jasné, kdo je v zápase favoritem. Záhy se dočkali úvodní branky. Po rohovém kopu ve 12. minutě od M. Fürsta se na malém vápně objevil neobsazený Jaroslav Zrun a hlavou otevřel skóre - 1:0. Za další pár minut z levé strany odcentroval L. Čáp a po nedůrazném odkopu hostí přidal ve 13. minutě druhou branku domácího celku Jakub Slavík - 2:0. Další šance velmi dobře hrajících domácích zůstaly nevyužity. Po půl hodině se začali osmělovat i hosté z Římova a jejich první snad i jedinou větší šanci poločasu proměnil ve 38. minutě Martin Michal ve snižující branku na 2:1 a tak skončil první poločas. 

Ve druhé půli domácí svoji zápasovou nadvládu potvrdili dalšími góly

Druhý poločas začal opět náporem domácích. V 58. minutě se znovu z malého vápna v hostujícím pokutovém území míč odrazil na velké, kde si jej našel Matěj Fürst, zpracoval a pohotovou střelou vrátil domácím dvoubrankové vedení - 3:1. Po obdržené brance se začali snažit vymyslet něco dopředu i hosté, ale do vyložené šance se nedostali. Naopak domácí hráči si vytvořili nespočet gólových příležitostí, které se jim ale dlouho nedařilo proměnit. Až závěrečnou desetiminutovku opět zcela ovládli, když do otevřené obrany podnikali jeden rychlý útok za druhým. V 80. minutě zahrával domácí hráč R. Hanousek rohový kop a hostující obránce Michal Bauer si nešťastně míč srazil do vlastní branky - 4:1. Konečnou podobu skóre dal v 89. minutě domácí obránce Jindřich Čejka, který si naběhl na centr z levé strany a hlavou na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( asistent trenéra ): Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a nečekat, s čím k nám přijel soupeř. Po rychlých dvou gólech by se dalo říct, že do konce poločasu následovala přehlídka neproměňování našich šancí. Kdybychom vedli po půlce pětibrankovým rozdílem, nikdo by se nemohl divit. O tom je vypovídající i fakt, že během celého zápasu jsme snad pětkrát nastřelili brankovou konstrukci. Jinak jsme samozřejmě spokojeni se 3 body, které zůstaly doma, ale i kvůli většímu počtu přítomných fanoušků nás mrzí spousta neproměněných šancí, ze kterých jsme jim mohli nabídnout více gólové radosti.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Mužstvo Zlivi hraje velmi dobře a zaslouženě vyhrálo. Škoda posledních deseti minut, kdy jsme odpadli fyzicky, takže 5:1 vypadá hrozivě.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - M. Viktora [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] - P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-] , L. Čáp [-] - R. Hanousek [-] , T. Kučera [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - J. Fiala [-] , V. Tarasov [-] , M. Yakovenko [-] , P. Žáček [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-] , P. Maršán [-] , P. Havlíček [-]

Hráči zápasu: J. Zrun , M. Fürst .
Místo: Zliv. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - FÜRST Václav (N), MARŠÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Podobně jako předchozí zápas. Domácí chtějí postoupit a s klukama z Římova si poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza