Borek na úvod sezóny deklasoval rezervu Jankova


8

Po dlouhé pauze způsobené COVIDEM se borečtí fotbalisté i příznivci dočkali opět soutěžního utkání. Na výborně připraveném domácím stadionu (Anfield) přivítali mužstvo JANKOVA B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlé dvougólové vedení domácího celku

Hned od úvodu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo zápasu. Domácí se tlačili dopředu a již ve 4. minutě poslal M. Bárta centr na zadní tyč a Jaroslav Houška otevřel hlavou skóre 1:0. Domácí i nadále ovládali hru a v 7. minutě opět Jaroslav Houška prošel přes dva protihráče a střelou k tyči s přehledem zvyšoval na 2:0. Borek útočil, ale R. Horejš ani D. Hájek své šance nevyužili a nádherný gól O. Vaníka nebyl uznán pro předchozí faul. Ve 23. minutě se zranil R. Horejš a místo něj nastoupil O. Hanžl. Vzápětí se dostal do šance, ale z dobré pozice mířil nad. Poté se hra vyrovnala a výsledkem bylo snížení hostů ve 34. minutě Matějem Predigerem na 2:1. V tu dobu byla hra oboustranně nepřesná a tak se do poločasu už stav neměnil.

Druhá půle vyzněla už jasně pro domácí hráče

Do druhé půle mohli domácí fanoušci přivítat navrátilce Vjačeslava Baščevana, který hned ve 46. minutě ukázal, že góly stále dávat umí a po centru O. Hanžla s pomocí hostující teče zvýšil na 3:1 pro domácí. Borek stále držel opratě ve svých rukách, což dokazovala akce z 51. minuty, kdy L. Horejš centroval a David Hájek z voleje zvyšoval na 4:1. Jen minutu na to ovšem zaváhal O. Vaník a hosté Jakubem Vokurkou snížili na 4:2. To ovšem domácí ještě víc nakoplo a zbytek zápasu ovládli. V 61. minutě prošel do vápna O. Hanžl a předložil míč Liboru Horejšovi, který neměl problém zakončit do odkryté branky na 5:2. Na 6:2 zvyšoval hlavou opět Vjačeslav Baščevan a to běžela 65. minuta. Poté ještě zastoupil na brankové čáře domácího gólmana M. Hučíka kapitán M. Leština, který nadvakrát vychytal hostující střelce a ukázal, že i s rukavicemi by si věděl rady. Závěrečné slovo si vzal kanonýr Jaroslav Houška, když v 78. minutě zkompletoval hattrick a v 88. minutě pečetil na konečných 8:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Jaroslav Houška ( hráč ): Výborný start do zápasu, kdy v 10. minutě jsme vedli 2:0... Poté zranění klíčového hráče Radka Horejše a vypadli jsme drobet z našeho tempa... I přesto jsme si vytvořili několik dobrých šancí, ale nedokázali jsme je proměnit a tak přišel trest v podobě inkasovaného gólu... Po přestávce jsme měli opět skvělý start díky rychle vstřelené třetí brance. Také střídání a změny v rozestavení nám pomohly po zbytek zápasu kontrolovat hru, což vyústilo v několik dalších branek... Za týden čeká náš tým výjezd do Nových Hradů a to rozhodně nebude lehký úkol. Děkujeme za podporu a budeme se těšit na další domácí zápas, kdy budeme hostit tým Římova :-)

SK Jankov B
Martin Řezníček ( hráč ): Hned od první minuty na nás Borek vlétl a brzy šel do dvougólového vedení. My se oklepali zhruba po čtvrthodině, hru jsme poté vyrovnali a po zbytek prvního poločasu hráli celkem vyrovnanou partii, dokonce se nám podařilo také skóre snížit. Druhý poločas už byl v jasné režii domácích, my měli obrovské problémy v obrané činnosti a branky v naší síti přibývaly. Borek má zkušený a velice kvalitní tým, který by se ve vyšší soutěži rozhodně neztratil.



Sestavy


FK Borek
M. Hučík [-] - M. Bárta [-] , M. Votruba [-] , L. Horejš [-] , O. Vaník [-] - D. Eliáš [-] , M. Leština [-] , R. Horejš [-] , V. Rys [-] - D. Hájek [-] , J. Houška [-]


ŽK: 69. V. Rys - 44. L. Simandl , 72. J. Beníšek .
Hráči zápasu: J. Houška , O. Hanžl , V. Baščevan .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: GRANEC Robert - KOLOUCH Radek (N), BURGER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2020 22:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

Borek bude chtít navázat na loňskou sezónu a pokud mám dobrý informace, ještě posílil, takže jasná 1.

Tip: výhra domácích