2:3
(2:1)
23. M. Laš (vl.)
48. T. Simandl
87. T. Vrbka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice neudržely dvoubrankové vedení


Branky


2. M. Jašek , 17. M. Jašek - 23. M. Laš (vl.) , 48. T. Simandl , 87. T. Vrbka
17

Rapotice v minulém kole loupily v Koutech a dnes chtěli další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod zápasu podtrhl Jašek

Úvod zápasu vyšel domácím skvěle. Po odkopu od brány prodloužil balón Kučera na nabíhajícího Jaška, který mazácky zakončil - 1:0. Domácí povzbuzeni brzkým golém tlačili na soupeře a odměnou jim byl druhý gól v brance hostí, když si z pravé strany navedl Jašek míč do středu a krásnou střelou k tyči zvýšil - 2:0. Opaření hosté nevěděli co hrát a rapotičtí se dostávali do dalších šancí. Ve velké šanci se zjevil Sobotka, když vypíchl špatnou malou domů, ale jeho zakončení se mezi tři tyče nevešlo. Zlomit hosty mohl Valsa, který po krásné kombinaci vystřelil, ale bohužel pro něho podklouzl a bránu z dobré pozice netrefil.

Nevyužité šance domácí mrzely o to víc, když se dostal ke střele Vrbka a jeho střelu si do vlastní brány ztečoval Milan Laš - 2:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

 

Vrbka v závěru dokonal obrat

Začátek druhé půle pojali domácí velmi pasivně a v 50. minutě přišli o své vedení. Jaškovu zpětnou přihrávku vystihl Simandl a vyrovnal na 2:2. Náznaky šancí na vstřelení branky pak byly vidět na obou stranách. Domácí si chtěli vzít vedení zpět, ale jediný pokus mířící mezi tři tyče vyslal Valsa, jenž vystřelil pouze doprostřed branky. Další možnost měl Milan Laš, když se postavil k trestnému kopu. Pěkně zahraný kop však jen olízl spojnici břevna a tyče. V 87. minutě dokonali hosté parádní obrat, když Vrbka dostal ve vápně až moc prostoru a dokázal protlačit míč za bezmocného Laše. Na závěrečný tlak domácí již neměli čas a Želetava si na cestu domů přibalila tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Do třicáté minuty jsme byli jednoznačně lepší, ale chyběla jen třetí branka. Bohužel jsme hosty dostali svými chybami do zápasu a nakonec jim odevzdali všechny body.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] (72. P. Opálka [-] ) , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-] , M. Jašek [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Simandl [-] , F. Šebek [-] , M. Jičínský [-] (90. M. Poledna [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Malík [-] , M. Vrbka [-] , P. Šácha [-] , M. Ondráček [-] (80. T. Vrbka [-] ) , M. Vrbka [-] , D. Poledna [-]

ŽK: 43. R. Valsa , 49. M. Němec , 54. M. Jašek , 87. M. Laš - 26. T. Simandl , 29. P. Šácha , 84. Š. Vladeka , 90. M. Jičínský .
Hráči zápasu: M. Jašek - T. Simandl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - SÝKORA Tomáš, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Milan Parma
Tip experta: remíza

Fotbalovějším hostům nebude vyhovovat bojovné nasazení domácích, ale odvezou si bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích