3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava si připsala další vítězství


Branky


17. Š. Vladeka (p.) , 49. T. Simandl , 77. T. Vrbka
17

Hráči Jemnicka zajížděli na horku půdu do Želetavy, kde chtěli získat první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vladeka proměněnou penaltou zajistil vedení

Další zápas plný zmaru sehrálo Jemnicko na půdě výborné Želetavy. Ke třem zraněným hráčům hostí přibyli během zápasu další dva - hned v 6. minutě kvůli svalovému zranění Tesař a v závěru první půle si poranil koleno Toman.

Domácí mají v týmu Simandla s Vrbkou a i díky nim byli od začátku aktivnějším týmem. Dařilo se jim hlavně po křídelních akcích, díky nimž se dostávali do šestnáctky hostí. Tam však buď v zakončení mířili vedle nebo obránci Jemnicka míč odehráli do bezpečí. V 16. minutě pronikl do vápna Čurda a po sporném kontaktu s Křivánkem se pískala penalta. Tu se štěstím proměnil domácí Vladeka – 1:0.

Jemnicko mohlo za chvíli vyrovnat, když si Axman pěkně obhodil stopera, ale místo klidného zakončení volil razantní střelu z vápna nad bránu. Po půl hodině hry se po individuální akci středem hřiště dostal k zakončení ve vápně Vrbka. Jeho střela však skončila v Kopečkově náručí. V samém závěru poločasu mohl po rohovém kopu vyrovnat Süssenbek, míč ale netrefil přesně a zakončil vedle pravé tyče.

 

 

Simandl v úvodu druhé půle přidal pojistku

Ve druhé půli získali domácí rychle klid, když po akci Čurdy z pravé strany dostal ideálně míč do vápna Simandl a z bezprostřední blízkosti nedal Kopečkovi šanci - 2:0. 

Od té chvíle se hrál otevřený fotbal na obě strany, ovšem šance byli pouze ze strany domácích. Po pěkných akcích nedokázali jak Čurda, tak ani Vladeka trefit odkrytou bránu Jemnicka. To se povedlo až střídajícímu Vrbkovi. Ten po pár minutách na hřišti využil přihrávky Jičínského a zakončil výsledek utkání na konečných 3:0 pro domácí.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Kincl Zbyněk: Jednoznačně se mi rozpadla osa hřiště kvůli zranění. Momentálně musíme hrát i s hráči B týmu. Želetava má ve svém středu silné indivuduality, které dokáží zápas rozhodovat tak jako tento.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Simandl [-] , V. Čurda [-] , M. Jičínský [-] (76. T. Vrbka [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Vrbka [-] , P. Šácha [-] , M. Ondráček [-] (79. F. Šebek [-] ) , M. Vrbka [-] , D. Poledna [-] (84. M. Poledna [-] ) , T. Janiček [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Novák [-] , J. Kalášek [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] - S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (8. J. Anděl [-] ) , V. Toman [-] (46. Z. Kincl [-] ) , D. Vacuška [-] , T. Süssenbek [-] - M. Axman [-] -

ŽK: 22. P. Šácha , 55. V. Čurda - 68. J. Anděl .
Hráči zápasu: M. Tománek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURIAN Vít - NECHVÁTAL Tomáš, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Radek Smejkal

Expert: Tomáš Sedláček
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase proti sobě nastoupí dva hodně silné týmy a myslím si, že rozhodne domácí prostředí i když to bude hodně kvalitní zápas z obou stran.

Tip: výhra domácích