Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

8.0

Sedlec začal sezonu vítězně


Branky


20. M. Pešek , 51. P. Borovka , 65. M. Samohejl , 71. Z. Rýpar , 89. J. Koch
20

V úvodním kole podzimní části 1. B třídy, sk. A, přivítal Sedlec nepříjemného soupeře z nedaleké Dřítně, kterému měl co oplácet. Poslední vzájemný duel totiž Sedlec dohrával v 10 a prohrál 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Pešek zařídil domácím vedení

První minuty zápasu patřili hostujícím fotbalistům, kteří mohli jít již ve 4. minutě do vedení po špatné rozehrávce brankáře Hanzala, ale ten svou chybu napravil skvělým zákrokem na hranici velkého vápna. Následující minuty už přebral otěže zápasu Sedlec a Dříteň do větších šancí nepouštěl. Ve 20. minutě se domácí tým dočkal úvodní branky sezony, kterou vsítil hlavou Milan Pešek – 1:0. V dalších minutách mohl Sedlec soupeři uštědřit další branky, ale několik střeleckých pokusů a sólo Borovky, střela Koňaríka a ani hlavička Kocha, v síti neskončili. První půle tak skončila hubeným vedením. 

Sedlec přidal další branky

Do druhé půle vstoupil Sedlec aktivně a držel míč na svých kopačkách. Odměnou za aktivitu byla branka z 51. minuty, kterou vstřelil po pěkném náběhu Petr Borovka – 2:0. Krátce po hodině hry šli domácí do tříbrankového vedení, když se levý obránce Kučera prosadil po levé straně a naservíroval balón Marku Samohejlovi před prázdnou branku – 3:0. Šest minut nato střídajícího Zbyňka Rýpara našel na první tyči Mi. Pešek a bylo to 4:0. Na konečných 5:0 upravil v 89. minutě Jiří Koch, který udělal kličku gólmanovi hostí a v poklidu do prázdné brány uštědřil Dřítni populárního bůra.

Za týden jede Sedlec do Chvalšin. Dříteň přivíta doma Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Do nové sezony se nám povedlo vstoupit úspěšně. První šanci zápasu měla Dříteň a kdyby ji proměnila, tak jak se říká, mohl zápas vypadat jinak. Poté jsem už měli šance pouze my a to na tři zápasy. Po půl hodině mohlo být hotovo, ale šance jsme neproměnili a tak byl zápas pořád otevřený. Až v druhém poločase nám to tam napadalo a zaslouženě bereme tři body. Posledních 20 minut z naší strany již nebylo moc dobrých a zápas jsme pouze dohrávali, to bychom měli do budoucna zlepšit. Ale za pěkného počasí a většího počtu diváků jsme Dříteň, s kterou máme celkem zápornou bilanci, tentokrát jasně porazili.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán týmu):



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] (86. T. Folvarský [-] ) , M. Samohejl [-] (69. Z. Rýpar [-] ) , J. Koch [-] , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , P. Borovka [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (63. J. Hromada [-] ) , R. Vo Son [-] , M. Werner [-] , P. Picka [-] , M. Pojer [-] (66. M. Koudelka [-] ) , F. Šantora [-] (81. P. Kolafa [-] ) , D. Šantora [-] , J. Klimeš [-]

ŽK: 46. L. Koňarík , 72. F. Hanzal - 74. J. Klimeš , 87. M. Koudelka .
Hráči zápasu: P. Borovka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - BARVA Karel, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2020 00:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že si Sedlec doma tři body uhájí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích