3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledních minutách rozhodl domácí Dedič


Branky


12

Dačice chtěly doma uspět a to se jim také nakonec podařilo. V posledních minutách rozhodl o vítězství domácích Dedič.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil vyrovnaně

Domácí začali aktivně a vytvořili si i několik šancí, avšak prosadil se až v 16. minutě Matěj Votava - 1:0. Odpověď hostujícího Ševětína přišla v 30. minutě, když se ze standardní situace prosadil Petr Novotný - 1:1. Další branka už do konce poločasu nepadla a tak se odcházelo do kabin za vyrovnaného stavu.

Poslední minuty zápasu rozhodly

Do druhého poločasu domácí nastoupili opět aktivně, ale nedařilo se jim dostat přes dobře bránící hostující tým, který občas zahrozil z nepříjemných brejků. Do vedení Dačice dostal až v 70. minutě hrající trenér Jan Beneš - 2:1. Vypadalo to, že si domácí své vedení pohlídají, avšak hosté znovu po standardce vyrovnali skóre a opět byl autorem Petr Novotný - 2:2. Blížil se konec utkání a vypadalo to, že skončí remízou, ale v 87. minutě vstřelil Pavel Dedič vítězný gól - 3:2. Dačice se tak mohly radovat z tříbodového zisku. Po zrušení nucené pauzy v soutěžích čeká Dačice těžký zápas s prvním Chýnovem a Ševětín se utká na svém hřišti s Veselím.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): S vědomím, že se možná jedná o poslední zápas podzimu, jsme chtěli domácí duel zvládnout a naplno bodovat. Začali jsme velice aktivně a připravili si tři dobré šance. Bohužel jsme proměnili pouze jedinou, kdy se trefil Matěj Votava. Následně nás za to soupeř potrestal vyrovnávací brankou, kterou jsme jako tradičně dostali po standardní situaci. Do přestávky se již nic zajímavého neudálo. I úvod druhé půle patřil nám, ale hráli jsme dobře pouze po velké vápno. Ševětín poctivě bránil a občas zlobil z nepříjemných brejků. V 70. minutě jsem se konečně prosadili mým gólem a už to vypadalo, že zápas výsledkově zvládneme. Jenže hosté vstřelili druhý gól. A jak jinak, opět po standardce. Když už zápas směřoval k remíze, tak tři minuty před koncem vystřelil vítězství Pavel Dedič. Celkově šlo o průměrné utkání, v němž jsme se štěstím dokázali na domácí půdě získat všechny body.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Dedič [-] , D. Křivánek [-] (67. T. Zejda [-] ) , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , M. Distel [-] (60. Š. Hric [-] ) , J. Beneš [-] , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] , R. Máša [-] (78. J. Vítkovský [-] )

SK Ševětín
M. Malec [-] - V. Božovský [-] , T. Hegr [-] (35. J. Syrovátka [-] ) , J. Suchan [-] , J. Švejda [-] (88. L. Novotný [-] ) , L. Chovanec [-] , L. Kupec [-] , J. Kyrian [-] , M. Rakušan [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Adam Staněk
Tip experta: výhra domácích

Ševětínu se nedaří a v Dačicích prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích