M. Ježek 53. (p.)
M. Ježek 86.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly ve Veselí


Branky


53. M. Ježek (p.) , 86. M. Ježek
13

Počasí příliš fotbalu nepřálo. Jako již na jiných zápasech o tomto víkendu, i zde se potýkali hráči s podmáčeným hřištěm. Lišovu se příliš nedařilo a tak body tentokrát zůstaly na domácí půdě ve Veselí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádnou výraznou akci

V první půli se nepodařilo otevřít skóre žádnému hráči. Hosté se nedokázali vyrovnat s organizovanou agresivní hrou domácích a na obou stranách k žádné výrazné akci nedošlo. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 0:0.

Vítězství domácím zajistil Ježek

Druhý poločas vyzněl lépe pro Veselí, kdy se dvakrát prosadil Matěj Ježek. Jednou v 53. minutě z penalty a podruhé v 86. minutě, kdy překonal brankáře Sojku. Hostující hráč měl šanci v 66. minutě, avšak bránu minul. Ani domácím se nepodařilo proměnit jednu z větších akcí a tak zápas skončil 2:0. V dalším kole dorazí na hřiště Lišova Bernartice a Veselí uvítají Čtyři Dvory.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Zápas se nám vůbec nepovedl, nedokázali jsme se vyrovnat s organizovanou agresivní hrou domácích, kazili jsme hlavně finální přihrávky a soupeřovu branku jsme vážněji ohrozili jen jednou. Opět jsme dostali laciné branky, první po našem autovém vhazování, druhou pak po přečíslení po chybné rozehrávce.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - D. Doležal [-] , R. Mach [-] , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , D. Fichtner [-] (59. J. Mikeska [-] ) , J. Lukáš [-] , M. Ježek [-] (90. V. Návara [-] ) , J. Bursík [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Kolář [-]

SK Lišov
J. Sojka [-] - M. Koláček [-] (78. J. Beneda [-] ) , J. Šachl [-] (72. P. Vávra [-] ) , M. Šachl [-] , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] (84. M. Fiktus [-] ) , P. Kandl [-] , F. Bambule [-]

ŽK: 42. R. Mach , 59. M. Ježek - 52. J. Sojka , 57. D. Mlýnek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jevčák Martin - MRÁZ Roman, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jakub Svojše
Tip experta: remíza

Lišov nás dokázal v druhé půli přehrát, protože jsme upustili z naší hry, ale není to tak kvalitní mužstvo a podle výsledků Veselí tipuju remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích