R. Šitner 6. (p.)
M. Held 37.
P. Hošna 88.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním zápase podzimní časti porazila Čížová tým Podolí II


Branky


6. R. Šitner (p.) , 37. M. Held , 88. P. Hošna
0

Počasí již od ranních hodin nasvědčovalo tomu, že oba celky to na těžkém a podmáčeném terénu nebudou mít lehké a také tomu tak bylo. Na fotbalovém stánku v Čížové se hrálo derby a hostující celek z Podolí byl rozhodnut nedat domácím nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo penaltou již v 6. minutě.

Utkání začalo v divokém tempu, což poznal velmi rychle gólman hostí Tomáš Man, který po samostatném úniku domácího Michala Heldy musel sáhnout po faulu a v 6. minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu, který s přehledem proměnil Radek Šitner. Po úvodním tlaku domácích převzali otěže hry hosté a brzy po inkasovaném gólu mohli srovnat, ale ze skrumáže u brány domácího Lukáše Hošny nakonec vyšli na prázdno, když skvěle chytající gólman domácích vytahoval míč z brankové čáry a potvrdil tak svou skvělou formu. Jak už to tak bývá, nedáš – dostaneš, v 37. minutě převzal na půlící čáře míč Michal Helda a únikem přes polovinu hřiště se ocitl před brankařem hostů a nikým neatakován s přehledem proměnil svou šanci a domácí se radovali podruhé. Poté se hra přesunula na střed hřiště, kde se hrál silový fotbal. Hosté občas zahrozili domácí obraně skvělými přímáky, ale chybělo jim štěstí v zakončení a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí celek vedený Františkem Příhodou.

2 červené karty v závěru utkání.

Druhý poločas se nesl ve znamení nervozity ze strany hostí a tak není divu, že bylo k vidění hodně zákeřných faulů, standardních situací, které však nepřinesly ovoce ani jedné straně. Za zmínku stoji přímý kop Radka Šitnera, který však zneškodnil skvělým zákrokem hostující brankář Tomáš Man. S postupujícím časem přibývalo na straně hostů chyb pramenících z otevřené obrany, jednu z nich se v 88. minutě vydal potrestat Held, jenž byl faulován a z výhody vytěžil dobíhající Petr Hošna, který rozvlnil síť hostů potřetí. Po této trefě hosté sáhli již k nečistým zbraním a z toho vyplynula červená karta pro hostujícího Bednarčíka a Michálka. Hosté do konce zápasu mohli ještě vstřelit čestný gól, ale hlavičku z malého vápna zlikvidoval domácí gólman mimořádně skvělým zákrokem. Hostující tým Podolí již o 9 hračích nebyl nikterak nebezpečny a po konci zápasu si domácí celek připsal 4. výhru v řadě a po zásluze si odnáší 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová B
Pavel Jedlička - náhradní brankář: Dnes jsme měli velké štěstí, soupeř měl výborné standardky a hrozil každou chvíli korekcí skóre a naopak my jsme měli veliké štěstí, že nám to tam padalo. Skvělou práci pro naše Béčko odvedl i Michal Held, který byl u všech gólu a hodně byly znát jeho zkušenosti a když se k tomu přidá nedisciplinovanost hráčů z Podolí, kteří nám tím práci značně zjednodušili si myslím, že bereme všechny body zaslouženě. Podolskému týmu přeji, ať se jim v nadcházející polovině sezóny daří a děkuji jim za skvělé derby se vším všudy.

TJ Podolí II
Karel Levora - kapitán: Myslím, že výsledek utkání je až moc krutý. Přes naši herní převahu jsme nedokázali vstřelit branku a soupeř potrestal naše individuální chyby. Hráli jsme převážně po pokutové území domácích a dnes bychom nedali branku ani kdybychom hráli do rána. Mrzí mě nedisciplinovanost mých spoluhráčů, protože se zřejmě bude jednat o oslabení pro úvodní zápasy jarní části. Čížovští si za svou efektivitu a precizní obranou hru vítězství zasloužili. Ke třem bodům jim gratuluji.



Sestavy


TJ Sokol Čížová B
L. Hošna [-] - P. Bláha [-] , M. Mařík [-] - R. Šitner [-] , M. Held [-] , L. Ondruch [-] , D. König [-] , V. Peroutka [-] , D. Jašek [-] , D. Hynouš [-] , P. Hošna [-]

TJ Podolí II
T. Man [-] - L. Levora [-] , P. Pileček [-] , K. Levora [-] , V. Roučka [-] , M. Voldán [-] , V. Zeman [-] , J. Bednarčík [-] , M. Šlouf [-] , J. Michálek [-] , V. Větrovský [-]

ŽK: 75. D. Jašek , 80. P. Bláha , 90. M. Müller - 60. J. Bednarčík . ČK: 80. J. Michálek , 90. J. Bednarčík .
Hráči zápasu: L. Hošna , D. König - K. Levora .
Místo: Čížová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peklo Michal - PRAVDA Luboš, HUMR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.