5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Kunžaku v druhé půli


Branky


28. Š. Rigo , 58. P. Ferdan , 70. K. Loukota , 71. Š. Rigo , 82. J. Eichler
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Kunžaku přijelo pouze torzo včelnické sestavy. Kvůli problémům se sestavou hostů musel dokonce na postu středního záložníka nastoupit jinak brankář Karel Barva. Ač oslaben, začal celek bez bázně a hany a v úvodu byl k vidění oboustranně aktivní a koukatelný fotbal. Prvotní nadšení hostujícího celku začalo uvadat a Kunžatečtí postupně začali přebírat iniciativu. V 15. minutě musel po ošklivém zranění hlavy nuceně střídat Michal Vokuš, což byl další zásah do sestavy Včelnice a tímto se de facto zápas začal lámat. Domácí si vytvořili místy až drtivou převahu, avšak dlouho ji nedokázali díky své impotenci v zakončení využít v gól. Především šance Ferdana si říkala o branku. Do poločasu se skóre ale přecejenom měnilo, aktivní Rigo v 28. minutě utekl obraně a s přehledem otevřel skóre. Vstřelená branka utkání paradoxně ublížila, do poločasu se hrálo převážně o střed hřiště a ani jeden z celků se nedostal do vážnější příležitosti.

Druhá půle ovšem začala velkou aktivitou domácích, kteří chtějíc zápas co nejdříve rozhodnout, byli najednou všude o dva kroky dříve. Převaha se brzy promítla i na skóre. V 58. minutě se po přihrávce Riga trefil Ferdan, když střílel z vápna do protipohybu gólmana. Po vstřelené brance opět přišel útlum domácího celku a do šancí se dostávali i hosté. Tu největší uhasil na poslední chvíli brankář Radim Kovář, který sebral útočníkovi míč z podnohou. Defintivní odpor hostí opadl po rohu Loukoty, který si jeden z obránců nešťastně srazil do branky. Závěr zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří své skóre dokázali ještě navýšit Rigem a Eichlerem. Konečných 5:0 je pro Včelnici nakonec ještě milosrdných, protože spousta šancí domácího celku ještě zůstala nevyužita. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (záložník): Konečně se dostáváme do herní pohody. Zápas jsme kontrolovali, škoda jen neproměněných šancí. V jiných zápasech by nás to mohlo mrzet.

TJ Nová Včelnice B
David Matějka (záložník): Bohužel jsme se na zápas nesešli a proto to vypadalo, jak to vypadalo. Nedařilo se nám vůbec nic. Vepředu jsme nepodrželi míč a stále se to na nás valilo.



Sestavy


TJ Kunžak
R. Kovář [-] - M. Dvořák [-] , K. Winkler [-] - J. Süssenbeck [-] (60. J. Eichler [-] ) , K. Vopravil [-] , K. Loukota [-] , P. Ferdan [-] - O. Hudziec [-] , Š. Rigo [-] - D. Mašek [-] , P. Hynek [-]

TJ Nová Včelnice B
P. Pfauser [-] - J. Matějka [-] , K. Barva [-] , L. Němec [-] , J. Lukš [-] , F. Praus [-] , L. Zápotoka [-] , M. Šlapanský [-] , M. Vokuš [-] , D. Matějka [-] (15. O. Šlapanský [-] ) , M. Blažek [-]

Hráči zápasu: Š. Rigo - L. Zápotoka .
Místo: Kunžak. Rozhodčí: BARTYZAL Vlastimil - FERDAN Jiří (N), HULÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.