Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov doma přestřílel Staňkov


Branky


0

TJ Blesk Klikov přivítal na domácím hřišti mužstvo Staňkova. Diváci v zápase viděli sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný první poločas

V dalším mistrovském utkání byli mírným favoritem domácí hráči Blesku. Po rozpačitém začátku se domácí mužstvo v 15. minutě ujalo vedení a mělo hru pod kontrolou o branku se postaral Martin Mužík. Blesk Klikov si vytvořil několik šancí, ale bohužel je neproměnili. V závěru poločasu tak přišel trest, kdy po hrubé chybě v obraně Klikova, soupeř vyrovnal a o branku se postaral Josef Fleischman. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu.

Pět branek v druhé půlce

Druhý poločas začali domácí borci náporem, během patnácti minut si vytvořili tříbrankový náskok, kdy se o branky postarali Oldřich Podojil, Jakub Lochman a Václav Čapek a dále kontrolovali hru. Vypadalo to, že zápas skončí debaklem hostujícího mančaftu, ale v závěru utkání domácí pod dojmem vysokého vedení polevili a soupeř toho dokázal značně využít ke snížení stavu na 4-3. V 73. minutě se trefil Mojmír Vonka a v 83. minutě kosmeticky upravil výsledek Josef Fleischman svým druhým gólem v zápase, ale domácí mužstvo už se o vítězství nenechalo připravit. Blesk Klikov si tak před domácími diváky dokráčel pro tři body a usadil se na čtvrtém místě v tabulce okresního přeboru. Zápas odřídil sudí Jaromír Chlaň.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

  



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: K zápasu jsme nastoupili citelně oslabeni bez 5-ti hráčů základu i přesto jsme s domácími drželi krok. Po prvním poločase za nerozhodného stavu jsme během 15 minut na začátku druhého poločasu inkasovali 3 laciné branky po zbytečných chybách, což rozhodlo o konečném výsledku. Přesto jsme ještě zápas zdramatizovali, v 85.min. jsme snížili na rozdíl jediné branky, závěr zápasu si domácí již pohlídali.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] , R. Plucar [-] , R. Hynek [-] - M. Mašek [-] , J. Němec [-] (60. M. Rezek [-] ) , P. Voborský [-] , D. Melichar [-] (16. J. Lochman [-] ) - V. Čapek [-] , M. Mužík [-] (89. R. Fruhauf [-] )

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - M. Vonka [-] , M. Tobolka [-] , J. Fleischman [-] - S. Fila [-] , V. Matuška [-] , M. Vonka [-] , F. Pletka [-] , M. Herman [-] - J. Farkota [-] , A. Bednář [-]

ŽK: 44. M. Vonka , 88. J. Farkota .
Místo: Klikov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.