3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Martin Novák zařídil Strmilovu vítězství


Branky


0

Strmilov díky brance v poslední minutě vyhrál domácí utkání se Stráží. Tři body zachránil mladičký dorostenec Novák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas smírně

První poločas začal ze strany domácích svižně s velkými šancemi, kdy se dokázal po přihrávce Kubíčka z dvaceti metrů trefit Tomáš Dohnal, který vstřelil branku již v 11. minutě. Strmilovu vedení dlouho nevydrželo a za čtyři minuty bylo vyrovnáno, o branku se postaral Zdeněk Mládek. Stráž se za půlku dostávala jen sporadicky, ale pokaždé to byl velký problém pro strmilovskou obranu. Ve 31. minutě pak přízemní dělovkou k tyči upravil na 1:2 opět Zdeněk Mládek svým druhým gólem v zápase.  Strmilov hrál pěkný kombinační fotbal a soupeř střílel branky. Domácím se ale ještě do přestávky podařilo srovnat, kdy zblokovanou střelu Procházky doklepl hlavou František Slavík po sporném ofsajdu na 2:2. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.     

 

 

 

Strmilov ovládl konec utkání

Ve druhém poločase bylo k vidění hodně bojovnosti a soubojů a o poznání fotbalovější Strmilov se ale k ničemu vážnějšímu nedostal. Až v 90. minutě hosté ze Stráže neuhlídali střídajícího dorostence Martina Nováka, který parádně trefeným halfvolejem zpoza šestnáctky rozhodl za velkého jásotu publika o zisku 3 bodů pro domácí tým. Strmilov tak zachránil tři body v poslední chvíli. Zápas odřídil rozhodčí Jan Chvála.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Čurda: Po našem vlažném začátku jsme inkasovali již v 11. minutě. Srovnat skóre se nám podařilo brankou Z. Mládka, který pak přízemní dělovkou k tyči upravil na 1:2. Domácím se ale ještě do přestávky podařilo srovnat Slavíkem po sporném ofsajdu na 2:2. Ve druhé půli jsme více bojovali a o poznání fotbalovějšího soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Až v 90. minutě jsme neuhlídali střídajícího dorostence Nováka, který parádně trefeným halfvolejem zpoza šestnáctky rozhodl za velkého jásotu publika o zisku 3 bodů pro domácí tým.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , F. Slavík [-] , J. Dvořák [-] (85. M. Tuček [-] ) - F. Procházka [-] , J. Kubíček [-] (90. M. Semotán [-] ) , D. Hanzal [-] , L. Janák [-] - J. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] (71. M. Novák [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] , J. Jančura [-] , A. Irschik [-] (35. P. Tomášek [-] ) , K. Starý [-] , J. Kollár [-] - P. Chmelař [-] , J. Kozel [-] , V. Čurda [-] - Z. Mládek [-]

ŽK: 90. O. Přibyl - 50. J. Kollár , 55. P. Tomášek .
Místo: Strmilov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chvála Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.