1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice doma udrželi neporazitelnost


Branky


0

Suchdolské béčko se na půdě favorita nechovalo jako obětní beránek, naopak předvádělo atraktivní fotbal a domácí dlouho jeho svatyni dobývali marně. Trpělivost slavonických fotbalistů nakonec přece jen přinesla ovoce, když o jejich desátém vítězství v řadě rozhodl sedm minut před koncem Martin Bodlák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Slavonice, které zatím stále drží neporazitelnost přivítali na svém hřišti rezervu Suchdola, která byla po posledním zápase v dobrém rozpoložení a věřili, že domácího favorita dokážou potrápit. Zápas domácí hráči začali aktivně. Snažili se se o rychlou kombinační hru, vůbec to špatně nevypadalo ovšem finální část selhávala. Zhruba ve dvacáté minutě hosté začali vystrkovat drápky a po rychlých akcích po stranách párkrát zahrozili. I přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu a diváci si tedy museli počkat na nějaké branky až do druhé poloviny. 

Zápas rozhodla jediná branka Bodláka

Druhá polovina začala pro domácí územní převahou, ovšem i hosté zahrozili po menších chybách našich hráčů. Bylo jasné že utkání rozhodne jediný gól. Ten přišel 8. minut před koncem zápasu po standartce slavonických. Hostujicí kapitán jen prodloužil centr Davida Bartů k Martinu Bodlákovi a ten se nemýlil. V závěru však hosté po skrumáži v domácím vápně už zvedali ruce nahoru, jenže gólman Pospíchal reflexivním zákrokem míč směřující do naší prázdné branky vyrazil do bezpečí. A tak zápas skončil šťastným vítězstvím domácího mužstva. Slavonice tak pořád drží neporazitelnost, i když v tomto zápase stálo štěstí na jejich straně. Zápas řidíl sudí Jan Chvála.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek: Byl to vyrovnaný souboj, oba týmy se snažily neudělat na težkém terénu chybu. Nakonec rozhodla jediná branka. Máme před sebou další zápas a na ten se teď budeme soustředit.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Myslím si, že pro diváky to muselo být velmi zajímavé utkání, které se hrálo nahoru dolů. Bylo vidět několik šancí. Skvěle zachytal, tak jako po celý podzim V. Kanděra. Ale i zbytek mužstva hrálo skvěle, každý makal na 100% a pokud takové výkony budeme předvádět i nadále, tak se náš bodový účet bude jen a jen rozrůstat.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , M. Bodlák [-] , D. Bártů [-] , J. Dvořák [-] - R. Novák [-] (65. J. Šedivý [-] ) , D. Drobilič [-] , L. Křižka [-] (88. M. Přibyl [-] ) , M. Balík [-] - R. Peschel [-] (72. D. Krčmárik [-] ) , M. Trávníček [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - T. Záruba [-] , J. Heřman [-] (61. T. Potěšil [-] ) , F. Rácik [-] , M. Čáp [-] - M. Matějček [-] , J. Kollmann [-] (46. R. Kuchyňka [-] ) , R. Polák [-] , Š. Kubašta [-] - L. Kuchyňka [-] (71. M. Havelka [-] ) , R. Gorný [-]

ŽK: 15. R. Novák , 60. O. Kubeš - 16. M. Čáp , 44. Š. Kubašta , 66. R. Polák .
Hráči zápasu: J. Pospíchal .
Místo: Slavonice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Chvála Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.