Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená si poradila doma se Staňkovem


0

Úvod patřil domácímu celku, který se rychle ujal vedení, v první půli si však další šance vytvářel pouze Staňkov. Nedokázal ale žádnou proměnit, za což pykal v 37. minutě, kdy se do střelecké listiny podruhé zapsal tým od Javořice. Po změně stran přinesly definitivní zlom dvě slepené trefy Dvořáka, po nichž už byli pány na hřišti fotbalisté Studené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v první polovině

Domácí Studená, chtěla po minulém neúspěšném kole získat před domácím publikem všechny body. Proti domácím přijelo mužstvo ze Staňkova, které má výsledky jako na houpačce, takže hosté mohli očekávat, že utkání pro ně nebude nic jednoduchého. Na úvodní branku se nemuselo čekat dlouho. V 5. minutě Petr Adamec kopal přímý kop, brankář Novotný míč vyrazil a Tomáš Lindourek byl na správném místě a otevřel skóre zápasu.  Poté se však domácí tým trápil a šance si vypracovával pouze soupeř. Štěstí však měl domácí tým, když po rohu tvrdě a pohotově dorážel kapitán David Adamec. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácího týmu.    

 

 

Výhru domácích pečetil kanonýr Dvořák

Druhá část utkání začala tlakem domácích a po osmi minutách se probudil kanonýr Libor Dvořák a bylo to 3:0. Od té chvíle byl na hřišti pouze 
jeden tým a celek od Javořice zahazoval jednu šanci za druhou. Pak přišla další chvíle domácího kanonýra Libora Dvořáka, který utekl obraně, udělal pohotovou kličku brankářovi a přesně zavěsil. Staňkov se však snažil až do konce, nastřelil břevno a v poslední minutě přidal alespoň kosmetickou tečku Josef Fleischman. Domácí tak odčinili minulé utkání, pohlídali si tři body a poskočili opět na druhou příčku za vedoucí Slavonice.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec - hráč: Dneska jsme nehráli příliš dobře. Byl to spíš boj než fotbal. Šancí jsme si přesto vytvořili více než dost a kdybychom řešili některá přečíslení lépe mohli jsme dát gólů víc. Jsme ale spokojeni s třemi body proti dobrému soupeři, který zlobil až do konce. Škoda ztráty čistého konta v poslední vteřině.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta - předseda oddílu: Utkání v poli bylo sice vyrovnané, to jsme s domácími drželi krok, ale co se týče zakončování, studentští byli jednoznačně lepší a zaslouženě zvítězili. My jsme se opět dopouštěli taktických chyb v obraně, které rozhodly o konečném výsledku , kde nám dělal velké problémy hlavně kanonýr Dvořák , autor dvou branek. Zápas mohl být snad vyrovnanější, ale v první půli nám nebyla uznána vyrovnávací branka dle signalizace pomezního " údajně z ofsajdu". Ve druhé půli, kdy naše obrana byla otevřenější, nás několikrát podržel brankař Novotný.



Sestavy


FK Studená
P. Janák [-] - P. Šimek [-] (79. K. Reidl [-] ) , R. Popelínský [-] , J. Pospíšil [-] , D. Adamec [-] - P. Adamec [-] , P. Podolský [-] (75. D. Krasnovský [-] ) , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] , M. Pelej [-] (60. L. Danyi [-] ) - L. Dvořák [-]

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - P. Jecha [-] , M. Tobolka [-] , J. Ševčík [-] , J. Matuška [-] - F. Pletka [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Vonka [-] - J. Fleischman [-] , A. Bednář [-]

ŽK: 39. K. Mitas , 42. P. Podolský , 50. D. Adamec - 5. P. Jecha , 30. R. Novák .
Hráči zápasu: J. Pospíšil .
Místo: Studená. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.