Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov vedl o dvě branky, ale tři body zůstávají ve Staňkově


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Přibyl řádil i v útoku

Hraničář Staňkov přivítal na svém hřišti Strmilov, který neprožívá dobré období. Výsledky určitě nesplňují cíle před touto sezónou a marodka se také začíná rozrůstat. Dalo se tak očekávat, že hosté nebudou mít v zápase nic zadarmo. Strmilovští kteří přijeli v hodně oslabené sestavě, ale dokázali jít do vedení již v 15. minutě po brance hrajícího gólmana Ondřeje Přibyla, který má talent ne jenom na chytání ale i dávání branek. O osmnáct minut později se opět radovali strmilovští, kdy se znovu prosadil Ondřej Přibyl a navýšil tak vedení hostů o dvě branky. Domácí si nedokázali vytvořil slibnější šanci ke skórování a málokdo z fanoušků věřil ve změnu nadějnějšího výsledku.

 

 

 

 

 

 

Obrat domácích hráčů, tři body zůstávají doma

 

Ve druhém poločase se naprosto změnil průběh hry a zdálo se že staňkovští se v šatně pokropili živou vodou. Hosté vědomí si dvoubrankového vedení, podcenili další průběh zápasu, čehož Hraničář využil ke srovnání dvoubrankového manka, kdy se nejdříve trefil Marek Černoch již ve 47. minutě. V 68. minutě již bylo srovnáno o branku se postaral Josef Fleischman. Už to vypadalo, že zápas skončí spravedlivou remízou pro oba celky, jenže staňkovský záložník Vojtěch Matuška byl pět minut před koncem proti a rozhodl, že tři body nakonec získají domácí hráči, kteří si v posledních minutách vedení pohlídali a získali velmi důležité body se kterými počítal po první půli jen málokdo. Strmilov tak pokračuje v sérii mizerných výsledků a nejraději by se asi už viděl v zimní přestávce. Zápas odřídil sudí Petr Nedvěd.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Domácí nastoupili do zápasu v oslabené sestavě a když po průběhu prvního poločasu, kdy hosté byli jednoznačně lepší a dostali do dvoubrankového vedení, nikdo nečekal, že by se mohl průběh zápasu otočit. Ve druhém poločase změnili domácí způsob hry, hosté vědomí si dvoubrankového vedení, podcenili další průběh zápasu, čehož jsme využili ke srovnání k dvoubrankového manka a když Matuška střelil vedoucí branku, schylovalo se k velkému překvapení. Domácí si v posledních minutách vedení pohlídali a získali velmi důležité body s kvalitním soupeřem se kterými ani nepočítali.

TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Přibyl: Celá první půle byla pouze v naší režii, vypracovávali jsme si šance a dvě z nich proměnili. Staňkovské jsme k ničemu nepustili. Od hvizdu který začal druhý poločas jsme přestali absolutně hrát asi jsme si mysleli, že za stavu 0:2 je hotovo. Staňkov přidal a my se chvílema chovali jako děti z přípravky. Obraz hry se změnil a my dostali 3 góly a zápas jsme prostě nezvládli. Nutno podotknou že první půli, ba celý zápas, hlavní rozhodčí připískaval, až moc okatě, Staňkovu. Ale nemůžeme se na to vymlouvat. Měli jsme první půli dát více branek a zápas by vypadal úplně jinak.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - P. Jecha [-] , M. Tobolka [-] , J. Ševčík [-] , M. Vonka [-] - F. Pletka [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , M. Černoch [-] , R. Novotný [-] , R. Novák [-] (82. J. Farkota [-] ) - J. Fleischman [-] , V. Matuška [-]

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - O. Nečeda [-] (89. M. Přibyl [-] ) , F. Slavík [-] , J. Dvořák [-] , T. Dohnal [-] - J. Kubíček [-] , L. Janák [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] - Z. Popelka [-] (68. M. Lehejček [-] ) , O. Přibyl [-]

ŽK: 64. P. Jecha .
Hráči zápasu: V. Matuška - O. Přibyl .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.