1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka poukázala na vítěze utkání


Branky


0

FC ROMO Český Krumlov v právě probíhajícím ročníku zařívá opravdu nečekaný start. Fotbalový klub okresního města dokázal zvítězit i ve druhém soutěžním zápase a tentokráte na něj nestačil FK Vyšší Brod "B", jenž před týdnem nadělil v remízovém duelu Dolnímu Dvořišti šest branek. Črskokrumlovské ROMO tak dává soupeřům najevo, že oproti minulým ročník s ním právě letos bude nutno počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledek zápasu se postarala již první polovina utkání

Utkání za příznivého, pro fotbal až téměř ideálního, počasí se v Černé v Pošumaví odehrávalo ze skoro vyrovnaných sil, čemuž nasvědčuje také konečný výsledek. Úvodní téměř půlhodinu měli domácí fotbalisté sice trošku navrch, což také dokázal vstřelenou brankou podložit neohrožený kapitán českokrumlovského celku Andej Důnka. Úvodní polovina se dohrávala za lepších podmínek pro ROMO, jenž odolávalo občasným návalům návalům soupeře z Vyššího Brodu, ale zejména zodpovědně hrající stoper Bílý nesvolil k ničemu, což by mohlo znamenat ztrátu vedení domácích.

Vyšebrodští začali kousat a drali se brány. To ale nestačilo

Druhý poločas započal v téměř příbuzném rozpoložení, jako ten úvodní a po většinu času se hra přelévala z jedné strany na druhou a hra spíše představovala své působiště ve středu hřiště a mezi oběma brankovišti. V závěrečné dvacetiminutovce však zjistili svěřenci hrajícího trenéra Syrovátky, že jim může začít téct do bot a začali hru více kontrolovat, což prokládali sebevětšími pokusy alespoň o vyrovnání stavu. Začali domácí mužstvo značně zlobit, ohrožovat jej a presovat, avšak ti se nenechali zahanbit a veškeré výpady a útoky svého soka ustáli. Nakonec jim podruhé v sezóně připadly tři body za výhru a svou vysoko nastavenou laťku hlídají. V příštím kole je čeká též nevyzpytatelný Světlík a ani jeden z týmů určitě nebude chtít zařít první letošní porážku, která by jej mohla poznamenat formou propadu tabulkou.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč (FC ROMO Český Krumlov): Řekl bych, že zápas byl z naší strany celkem ucházející. Sice jsme nebyli opět kompletní, ale hrálo se nám celkem dobře a i počasí fotbalu přálo. Jedinou stinnou událostí bylo zranění mladého Aleše Kotlára, jenž musel ve dvacáté osmé minutě odejít ze hřiště a nevíme, zda bude mimo hru, případně jak dlouho. S výhrou jsme spokojeni, i když je pouze za jediný vstřelený gól, avšak abych pravdu řekl, s výhrou jsme nějak nepočítali. Za nejlepšího hráče volím opět Tomáše Bílého, jenž na stoperu odvádí vynikající práci, což se mimo jiné odráží i na našich výsledcích.




Sestavy


FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - T. Bílý [-] , S. Med [-] , G. Sivák [-] , P. Bordáč [-] - A. Kotlár [-] (28. P. Žigo [-] ) , M. Kotlár [-] , E. Kotlár [-] , A. Důnka [-] - D. Bari [-] (48. R. Kotlár [-] ) , R. Dunka [-]

FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - J. Filip [-] , F. Filip [-] (72. J. Kubinec [-] ) , P. Poštulka [-] , P. Menzinger [-] (59. D. Velfl [-] ) - V. Syrovátka [-] , R. Bartoň ml. [-] , J. Rohlík [-] , R. Bäuml [-] - T. Cach [-] (45. R. Bartoň st. [-] ) , J. Gondek [-]

Hráči zápasu: T. Bílý - J. Šesták .
Místo: Černá v Pošumaví. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Z. Sivák, P. Prochazka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.