M. Sivák 16.
T. Bílý 65.
A. Důnka 83. (p.)
3:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ROMO dotahovalo poločasové vedení Lipna, ale nezvládlo nic více, než kontaktní branku


Branky


16. M. Sivák , 65. T. Bílý , 83. A. Důnka (p.) - 3. M. Víšek , 12. D. Gregor , 19. V. Liebl , 43. D. Gregor
0

Přestože mužstvo FC ROMO Český Krumlov vstoupilo do aktuálně probíhajícího ročníku tou správnou nohou a po druhém kole soutěž vedl, následující dvě prohry jej poslalo až do druhé poloviny žebříčku. Poslední porážku českokrumlovští hráči utrpěli na domácím hřišti proti týmu FC Lipno nad Vltavou a to po nezodpovědné hře v prvním poločase. Snaha v půli druhé již přišla pozdě a zastavila se u vstřelení kontaktního gólu. Náskok Lipna byl ovšem natolik vysoký, že mu na vítězství stačil, ikdyž skórovalo pouze v úvodní polovině zápasu a momentálně je jen o skóre druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno všechny své branky vstřelilo v první půli, což stačilo

Vstup do utkání proběhl v opravdové fotbalovosti a přítomní diváci se opravdu měli na co dívat, protože již v úvodních pětačtyřiceti minutách padlo hned pět branek a míč do soupeřovy brány dokázaly vsítit tábory obou stran. A první gólové vyjádření přišlo ze strany hostujícího Lipna vcelku brzy. Již ve třetí minutě duelu se zodpovědnosti chopil agilní záložník Víšek a ten svým celkem již čtvrtým letošním gólem otevřel brány do střelecky efektivního zápasu. O necelých deset minut později vedli hosté již o dvě branky po zásluze Gregora a jejich tým se začal dostávat na koně, po čemž získávali značný přehled dosavadně odehraného času utkání. Včasného zadostiučinění se ale dočkali i domácí hráči a prakticky za nedlouhou dobu dokázali odpovědět. Po čtvrthodině hry M. Sivák překvapil brankáře Krahulce střelou z dálky a postaral se tak o kontaktní branku, od níž se mohlo ROMO poté odrazit. Tak se ovšem nestalo a po třech minutách strhl opět dvoubrankové vedení úspěšným zakončením na stranu lipenského mužstva Liebl, pro něhož to byla střelecká premiéra aktuálního ročníku. Jak se mohlo právem zdát, o veškerou převahu prvního poločasu se starali hosté, když trestali chyby domácích zadáků a ačkoliv se dlouhé minuty síť za brankářem Dunkou vlnila pouze slabým vánkem vzduchu, tečka za prvním dějstvím přišla dnes podruhé z iniciativy Gregora, jenž svou druhou trefou nynějšího utkání navýšil průběžné skóre na poločasové tříbrankové vedení Lipna.


Druhý poločas byl přesným opakem toho prvního a to zejména ze strany českokrumlovského týmu. Ten kompletně zamíchal sestavou, rozházel původní rozestavení hráčů a začal se také střelecky prosazovat. ROMO si postupně začalo vyvíjet herní tlak, po čemž dobývalo lipenské brankoviště a samo již v dalším průběhu neinkasovalo. Snížení na rozdíl dvou branek tak přišlo téměř pět minut po hodině hry, když z pozice zálohy až na levou část hřiště potáhl balon Bílý, načež křižnou střelou do pravého rohu Krahulcovy brány zavěsil. Ve znatelné převaze a chuti s nepříznivým stavem utkání ještě něco udělat však postrádala koncovka svou přesnost a tak důležitý kontaktní gól přišel až v běhu závěrečné desetiminutovky. Jeden z lipenských hráčů zahrál v pokutovém území rukou a sudí nařídil penaltu pro ROMO, jíž bezpečně proměnil Důnka. Jelikož posledních sedm minut zápasu bylo na kompletní rozuzlení zcela krátkých, nemohli domácí pomýšlet na úspěch v podobě nějakého bodu.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč (FC ROMO Český Krumlov): Opět se budu opakovat, ale průběh zápasu byl z naší strany stejný. Kluci z Lipna na nás doslova naskočili a to dost žhavě, načež nás zatlačili a vytvořili si převahu, z níž těžili. My jsme po třech chybách v obraně dostali tři góly a v poločase jsme značně prohrávali. Do druhé půle jsme zamíchali sestavou, což se jevilo jako dobré a snížili jsme na rozdíl pouhé jedné branky. Pak jsme to byli my, kdo soupeře tlačil, ale vstřelit vyrovnávací gól se nám zkrátka nepodařilo. Po změně stran jsme hráli opravdu dobře všichni, ale neúspěšný první poločas si vybral svou daň. Vyzdvihl bych opět Tomáše Bílého a Marka Siváka, kteří se jednak prosadili střelecky a na rozdíl od nás ostatních dřeli celý zápas.




Sestavy


FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - P. Bordáč [-] , D. Bari [-] (46. J. Bordáč [-] ) , M. Kotlár [-] , T. Bílý [-] - P. Žigo [-] , M. Sivák [-] , A. Důnka [-] , A. Kotlár [-] - R. Dunka [-] , G. Sivák [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - P. Šumbera [-] , M. Vítek [-] , P. Sládek [-] - D. Furik [-] , M. Víšek [-] , J. Krahulec [-] (90. R. Krátký [-] ) , L. Fenc [-] - D. Gregor [-] , V. Liebl [-] , P. Bedák [-]

ŽK: 19. P. Žigo , 34. A. Důnka , 47. R. Dunka - 34. M. Vítek , 83. M. Víšek , 90. P. Šumbera . ČK: 90. P. Žigo .
Hráči zápasu: T. Bílý , M. Sivák - D. Gregor .
Místo: Černá v Pošumaví. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - Sivák Zdeněk, Krátký Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.