1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:00

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Vyššího Brodu letos prvně zvítězilo, když se stalo prvotním přmožitelem lipenského klubu


Branky


14. M. Víšek - 17. V. Syrovátka (p.) , 41. V. Syrovátka , 52. F. Filip , 65. J. Filip
0

Lipenské derby. Takto by se dvěma slovy dalo popsat utkání pátého kola III. třídy okresu Českého Krumlova. FC Lipno nad Vltavou v pozici vyzyvatele na vlastním pažitu prověřilo nedalekého soka FK Dynamo Vyšší Brod "B". A přes skutečnost, že hostující mužstvo mohlo hrát o průběžné vedení tabulky, nakonec zaznamenalo propad o jeden stupeň, když vyšebrodská rezerva utkání jasným skórem ovládla a připsala si tak první letošní vítězství. Dynamu aktuálně náleží v pořadí šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno o svou herní převahu opět rychle přišlo

Úvodních zhruba patnáct minut bylo v režii veškerého snažení lipenských fotbalistů, kteří se tlaku na domácí půdě ujali opravdu zodpovědně. Již v čtrnácté minutě se po zdárném zakončení pravidelně úspěšného Víška, který otevřel skóre, dostalo Lipno do zaslouženého vedení. To ale bylo všechno, čím mohlo v onom utkání disponovat a iniciativu nad hrou rázem začali získávat hosté, což o dvě minuty také ztvrdili ráznou odpovědí. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout Furik, jenž nebezpečí musel odvrátit v rozporu s pravidly a brankář R. Krahulec čelil pokutovému kopu. Ona zodpovědnost ležela na bedrech hrajícího trenéra hostí Syrovátky, který se s ničím nemazal a svým prvním gólem zápasu skóre vyrovnal. Tímto se taktovky celé hry chopili vyšebrodští hráči a zbývající minuty zápasu tak náležely jejich režii. A do poločasové přestávky ještě dokázali dokonat obrat a urvat vedení na svou stranu. Ve čtyřicáté první minutě se prosadilo duo Filipů, když nejprve F. Filip nastřelil brankovou konstrukci, avšak dobíhající J. Filip míč z jednoduché pozice poslal do sítě.

Vyšší Brod letos prvně vyhrál a to zaslouženě

Stejně tak, jak to bylo v posledním utkání Lipna, ani nyní se už ve druhé půli prosadit nedokázali, ovšem k jejich smůle to tentokrát nestačilo. O jasně výmluvné vítězství se postaral Vyšší Brod ještě následujícími dvěma slepenými góly. Nejprve se v šedesáté druhé minutě podruhé trefil forvard Syrovátka, když z poza hranice velkého vápna střelou ze standardní situace vymetl šibenici lipenské svatyně a o pouhé tři minuty později jej následoval a s úspěchem v koncovce také doplnil F. Filip, když se dočkal očekávaného zadostiučinění a svou prvně nastřelenou tyč tentokrát odvrátil gólem. Benfica hostujícího týmu tak zcela zaslouženě vybojovala první letošní tříbodový příděl za vítězství a nyní se má od čeho odrážet, ačkoliv ji v následujícím kole nečeká nic jednoduchého, což platí i svěřence trenéra Krátkého. Ti zajíždí na horkou půdu do Světlíka, kde se jen s obtížemi berou body.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina: První dvacetiminutovka nám patřila a hráli jsme dobře, ovšem to bylo od nás všechno, co jsme zmohli. Vyšší Brod nás přehrál prakticky ve všech směrech, když jsme zaplatili za nedostatečný pohyb bez balonu a velkou spoustu přihrávek do země nikoho. Naše hra spíše připomínala zmatek, jakoby nikdo nevěděl, co má hrát. Tedy až na pár vyjímek. Kolektivně jsme se shodili, že za nejlepšího hráče tentokrát zvolíme Daniela Furika. Vybojoval spoustu balonů, které následně přesně dokázal rozdat a osobně si míč dokázal dobře pokrýt.

FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka: Dovolím si konstatovat, že jsme v tomto zápase byli lepším týmem a na hřišti jsme měli ze hry o poznání více, než náš soupeře. Domácí Lipno jsme skoro do žádné šance nepustili, načež jsme sami ještě nastřelili hned dvakrát brankovou konstrukci. Pochvalu si zaslouží všichni hráči za to, co na hřišti odmakali, ale přesto musím vyzdvihnout Pavla Vnuka s Davidem Phamem, kteří odvedli nejvíce práce.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - M. Vítek [-] , P. Sládek [-] , E. Pač [-] - D. Furik [-] , L. Fenc [-] , M. Víšek [-] , J. Krahulec [-] (80. J. Staněk [-] ) , V. Liebl [-] - M. Koutský [-] , P. Bedák [-] (46. R. Krátký [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod B
M. Čadek [-] - V. Čížek [-] , P. Poštulka [-] , P. Menzinger [-] , J. Kohout [-] - J. Filip [-] , D. Pham [-] , P. Vnuk [-] , F. Filip [-] - V. Syrovátka [-] , T. Cach [-]

ŽK: 16. M. Vítek , 77. M. Koutský .
Hráči zápasu: D. Furik - D. Pham , P. Vnuk .
Místo: Lipno nad Vltavou. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Juhaňák František - Krátký Marcel, Prochaska Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.