0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov doma neustál sílu Světlíka


Branky


0

Lídr tabulky nyní vyjel na k venkovnímu zápasu, kde jej čekal na vlastním hřišti SK Holubov. Domácí tým by velice rád bojoval o vrchol žebříčku, ale ten TJ Dynamo Světlík nehodlá dobrovolně opustit. Tak také vypadala hra, v níž největší aspirant na postup jasně zvítězil. Na tři inkasované branky nedokázal Holubov ani jednou odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky se ujal vedení po půlhodině

Neútočnější tým soutěže se vypravil na půdu týmu s nejlepší obranou, aby změřil síly s místním mužstvem, což mohla být mimo jiné kvalitní prověrka, zda má na to, aby si bezpečně udržel pozici lídra tabulky. První poločas nebyl až natolik jednoznačný, také se pod ním podepsala jediná branka, jejímž autorem byl Roman Dekret a vsítěna byla až po půlhodině odehraného času. Přestože se obě mužstva usilovně snažila o co nejefektivnější hru v onom dostatečně pohledném utkání, ne a ne propasírovat míč do sítě. Hvizd rozhodčího tak zápas rozťal za těsného vedení hostujícího Dynama a to mohlo do druhého dějství vstupovat značně ovlivněno prvotním úspěchem.

Kanonýr Dědič dokonal vítězství Dynama

Druhý poločas byl na branky o něco pikantnější, ale o značnou změnu se pojednávat nedalo. Zřetelné vítězství vystřelil Světlíku jeho nejlepší exekutor Ondřej Dědič, který se po absenci spoluhráče Novotného ujal vedení ve statistickém žebříčku a na dvě trefy mu postačovalo pouhých patnáct minut. Holubov  neodvedl takový výkon, jaký by se od něj dal očekávat s ohledem na jeho ambice a tak na úspěch mohl pomýšlet jen ztěžka. Druhé místo má z aktuálně čtvrté pozice sice na dosah, ale útok na samotný vrchol si po oné ztrátě značně ztížil. Titul nejlépe bránícího účastníka tak nyní náleží světlíckému Dynamu a defenziva svěřenců trenéra Kroihera se propadla na druhé místo.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Holubov
František Koiher (trenér): Kluci sice hráli hodně obětavě, ale nepodali až tak stoprocentní výkon, který by mohl stačit na vítězství. Utkání po zadku neodjezdili a od toho se také odvíjel výsledek. Jinak se hrál opravdu pohledný a bojový fotbal, který by byl hoden i vyšší soutěži, přestože pro nás skončil nepříznivě. Pochválit musím opět Kubu Hůlku, který v obraně odvádí opravdu skvělé výkony a roli záložníka odvedl chvályhodně Matyáš Bušta.

TJ Dynamo Světlík
Štefan Gondek: Zápas byl od začátku vyrovnaný, kde jsme postrádali Novotného, ale toho zaskočil uzdravený Dědič. Soupeř měl nejlepší obranu, tak jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého a prosazovali jsme se jen těžko. Lepší pro nás byla druhá polovina a dvěma góly kanonýra Dědiče jsme se zasloužili o vítězství. Musím poděkovat všem klukům za kolektivní hru plnou bojovnosti ale suverénně nejlepší výkon podal Roman Dekret.



Sestavy


SK Holubov
M. Popel [-] - P. Kupka [-] (54. A. Rychlík [-] ) , V. Franěk [-] , T. Franěk [-] , J. Hůlka [-] (72. D. Bušta [-] ) - O. Bukovinský [-] , L. Kroček [-] (60. M. Jakubec [-] ) , M. Bušta [-] , P. Pešl [-] - P. Uibelacker [-] , O. Lipš [-] (46. J. Fuka [-] )

TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] - J. Mondšpigl [-] , P. Píšek [-] , P. Dub ml. [-] , O. Válek [-] - P. Vácha [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , L. Vrábel [-] - O. Dědič [-] (80. Z. Krenauer [-] ) , I. Gondek [-] (49. Z. Rýpar [-] )

ŽK: 75. T. Franěk - 76. O. Válek .
Hráči zápasu: M. Bušta , J. Hůlka - R. Dekret , O. Dědič .
Místo: Holubov. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Bušta Luboš, Gondek Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.