5:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště v dohrávce uspělo, Vyšší Brod vytrestalo hned pětkrát


Branky


39. V. Vaňásek , 51. F. Olah , 81. F. Olah , 87. F. Olah , 90. F. Olah - 31. K. Šerhakl , 70. P. Vnuk , 71. K. Šerhakl (p.)
0

Poslední utkání roku 2015 mají za sebou také poslední dva celky, kteréžto čekala dohrávka osmého kola III. třídy Českokrumlovska. Derby dvou nejjižněji položených obcí vyšlo úspěšněji pro domácí TJ Sokol Horní Dvořiště, které legendárním bůrem vyprovodilo svého oponenta FK Dynamo Vyšší Brod B. Čtyřmi vstřelenými brankami se zaskvěl ostrostřelec František Olah, jehož jméno je pod tříbodovou výhrou místního mužstva zcela zřetelně zapsáno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Dvořiště muselo dohánět ztrátu

Na obou zúčastněných táborech bylo jasně vidět, že jak jeden, tak i druhý, chtějí vylepšit své podzimní statistiky a umístit se tak na co nejlepší příčce tabulky, kde hodlají přezimovat před jarními souboji. Domácí Horní Dvořiště hodlalo odčinit svůj poslední nezdar proti Lipnu a tak se do Vyššího Brodu pustilo s obrovskou vervou, jenomže prozatím bez efektu. Míč sice místní fotbalisté drželi na svých kopačkách, ale k vyloženější příležitosti se dopracovat nedokázali. Na to je čekal trest, jako naschvál, když inkasovali z prvního závaru před vlastní klecí. Po půlhodině hry se z rohového kopu dokázal prosadit Karel Šerhakl a otevřel skóre.  Vedení Dynamu ale vydrželo jen pár minut. Krátce před pauzu převzal míč veterán Pecha, zatáhl jej po pravé straně až k rohovému praporku a přesným přízemním centrem doslova pobídl na přední tyči připraveného Václava Vaňaska, pro něhož nebyl problém efektivně z první zakončit. Jeho gól tak znamenal poločasovou remízu.

František Olah vstřelil úctyhodné čtyři góly

Druhá půle byla, co se týče vstřelených branek, pro oko diváka příjemnější. Skoupost šancí z úvodního dějství vzala za své. Po změně stran nabrala pravého opaku. Domácí se za vítězstvím hodně hnali, ale hostující celek jej přehrával a následně ohrožoval v rychlých brejcích. Přesto se však Sokol dočkal obratu, když svou osobní kanonádu odstartoval nejlepší střelec týmu František Olah. Tlak domácích se vystupňoval, ale ti rozhodující branku vsítit nedokázali a tak přišel zákonitě trest. Dvacet minut před koncem se hostující záložník Pavel Vnuk prokombinoval, až do šestnáctky a srovnal. Pro domácí bylo náhle zle, najednou byli psychicky dole a kupili minelu za minelou, což vygradovalo faulem Pechy ml. v šestnáctce a následovala penalta. Tu s klidem proměnil Karel Šerhakl, který se prosadil podruhé a hosté opět vedli, když dokázali otočit výsledek během dvou minut. A aby toho nebylo málo, tak za další dvě minuty fauloval stoper Huřťák a hosté kopali druhou penaltu. K té se postavil nejzkušenější hráč hostů Syrovátka, ale střelou po zemi k tyči neuspěl, když ho vychytal v letošní sezóně prvně chytající náhradník Smutek za distancovaného Růžičku a udržel domácí ve hře. V tento moment začalo na hřišti úřadovat jen jedno mužstvo a to mužstvo domácích, respektive správně řečeno duo domácích útočníku Jaroslava Plosze a Františka Olaha. Ti se s výsledkem nehodlali jen tak spokojit a tak prakticky během posledních deseti minut utkání zvrátili celý výsledek, když prvně jmenovaný šance připravoval a druhý je neomylně proměňoval.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (hrající trenér): Z celkového pohledu je výsledek zápasu zcela zasloužený, byť hosté ještě deset minut před koncem vedli a kdyby proměnili druhou penaltu, tak by s největší pravděpodobností brali všechny body.




Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
Z. Smutek [-] - M. Huřťák [-] , Z. Kemény [-] , R. Lavička [-] , V. Pecha st. [-] - R. Olah [-] , L. Plosz [-] , J. Plosz [-] , V. Vaňásek [-] (64. V. Pecha ml. [-] ) - F. Olah [-] , S. Šťastný [-] (46. R. Fuka [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod B
R. Bartoň st. [-] - P. Poštulka [-] , D. Velfl [-] , D. Poláček [-] , R. Bartoň ml. [-] - P. Vnuk [-] , T. Cach [-] , D. Pham [-] , K. Šerhakl [-] - J. Kohout [-] , V. Syrovátka [-]

ŽK: 45. S. Šťastný .
Hráči zápasu: F. Olah - K. Šerhakl .
Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 13. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Granec Libor, Prochaska Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.