Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže dal Rožmberku výprask, úřadovala dvojice Dědič s Novotným


0

Jiným výsledkem, než takto jednoznačným, snad ani duel prvního s posledním skončit nemohl. O devět branek se podělilo domácí mužstvo SK Fotbal Rožmberk s jasně favorizovaným soupeřem TJ Dynamo Světlík. Nutno doplnit, že o všech devět vstřelených gólů se postarala pouhá trojice zúčastněných fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný nastolil rychlý vstup do utkání

I proti týmu ze samého chvostu tabulky chtěli fotbalisté Světlíka uspět a to bez jakéhokoliv zaváhání či podcenění a tak otevřeli skóre již v úvodní minutě duelu, když se prosadil minulé kolo nepřítomný Adam Novotný, jenž zúročil dobrou útočnou akci se spoluhráčem Dědičem. Jasná převaha byla znát na hře hostujícího mužstva a tak byla jen otázkou času, kdy se síť za Jakubcem rozvlní znovu. Druhá branka přišla po čtvrt hodině. Akci jako přes kopírák zakončilo hrotové duo znovu, avšak střelci se vyměnili a na 2:0 zvyšoval Ondřej Dědič. Ve třiadvacáté minutě sice Rožmberk dokázal snížit kontaktní brankou Pavla Vidláka, jenomže další inkasovaný úder přišel ihned záhy, o dvě minuty později. Ondřej Dědič svou druhou brankou v zápase zařídil odskočení Dynama na opětovné dvoubrankové vedení a na poločasových 4:1 zvyšoval v poslední minutě před pauzou Adam Novotný, jenž si připsal v onom utkání též druhou branku. Už v poločase tak bylo o vítězi jasně rozhodnuto.

Rožmberk dokázal v závěru pouze snížit

První branka druhé půle na sebe nechala čekat téměř další čtvrthodinu. O navýšení vedení se zasloužil tým Světlíka a prvním z dvou kanonýrů onoho mužstva, kterýžto vsítil hattrick, byl aktuálně nejlepší střelec III. třídy Ondřej Dědič. Čtyřgólové vedení bylo pro tým hostí natolik uklidňující, že se již nikam vehementně nehrnuli a další gólové zápisy byly znamením závěrečných patnácti minut. Tříbrankový výčet svého spoluhráče dorovnal také Adam Novotný, který o pár minut později přidal i svou čtvrtou branku, jež byla zároveň sedmá týmová. Tečku za utkáním pak udělal v poslední minutě řádné hrací doby prvotní střelec domácího Rožmberka Pavel Vidlák, když čestně pouze snížil jinak výrazný debakl.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Světlík
Štefan Gondek (asistent trenéra): Utkání není třeba nikterak zvláštně hodnotit, výsledek mluví jasně za vše. Naše dvojčata tomu nasadila korunu a zcela zaslouženě vedou tabulku střelců, když většina všech branek, které jsme počas sezóny vstřelili, byla právě jejich zásluhou. Poděkovat musím všem klukům z celého týmu, ale vyzdvihnout, už jen díky těm gólům, musím právě tyto dva kanonýry.



Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - J. Budínský [-] , L. Pokorný [-] , J. Rolník [-] (55. L. Kus [-] ) , M. Lebeda [-] (64. J. Likler [-] ) - D. Lávička [-] , K. Kolář [-] (46. P. Čížek [-] ) , L. Trapl [-] - P. Vidlák [-] , L. Sojka [-] , Z. Fatura [-]

TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] - P. Píšek [-] , V. Tybitancl [-] , J. Mondšpigl [-] (65. I. Gondek [-] ) , O. Válek [-] - P. Vácha [-] (80. Z. Krenauer [-] ) , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , L. Vrábel [-] (57. Z. Rýpar [-] ) - O. Dědič [-] , A. Novotný [-]

ŽK: 42. L. Trapl , 67. J. Likler - 62. A. Novotný , 84. P. Píšek .
Hráči zápasu: P. Vidlák - A. Novotný , O. Dědič .
Místo: Rožmberk nad Vltavou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Juhaňák František - Krotký Milan, Pavelka Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.