0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov zažehnal vlnu neúspěchů a to na bojišti posledního Rožmberka


Branky


0

Přestože tým SK Holubov vstoupil do sezóny ke vší spokojenosti dobře, v poslední době zaznamenal spíš černou sérii, provázenou neúspěchy. Závěrečné kolo podzimní části však znamenalo obrat k lepší budoucnosti, když na bojišti posledního účastníka III.třídy SK Fotbal Rožmberk holubovští s čistým štítem zvítězili a drží si tak čtvrtou pozici. Bohužel pro ně s jasně znatelnou ztrátou na vedoucí trio a tak je na jaře čeká stíhací jízda. Rožmberk se jen těžko vymaní ze dna, když momentálně nevybojoval vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožmberk tristně zahodil počáteční převahu

Přestože byl Holubov favorizovaným týmem, vstup do utkání zcela podcenil a Rožmberk mohl během prvních pěti minut skórovat hned dvakrát. Jenomže nad hostujícím celkem držel ochrannou ruku zkušený brankář Popel a jen jeho zásluhou se domácí nedostali do vedení. Poté iniciativa místního mužstva utichla a o slovo se mohli přihlásit holubovští, kteří skórovali hned ze své první větší příležitosti. Lipš přiťukl míč Pavlu Pešlovi a ten zhruba z dvaceti metrů vymetl všechny pavučinky z šibenice soupeřovy brány. Další změny skóre zaznamenala až druhá půle, ovšem do přestávky mohlo gólově uhodit ještě několikrát a to zejména ze snahy Holubova. Rožmberk zahrozil jen sporadicky a to z brejkových útoků, které však k úspěchu nevedly a za stejného stavu odcházely oba tábory do kabin.

Bukovinský zařídil následující dvě trefy

Holubov před druhým poločasem vystřídal a čerstvé síly na hřišti byly znát. O to více, když soupeři jeho síly neustále docházely. Prvotní nahrávač Oldřich Lipš se v pomalu uplynulé hodině hry změnil v dalšího střelce, když po výhodě rohového kopu uklidil Bukovinského servírovanou pobídku nechytatelně k tyči. Dvoubrankový náskok však hostům ještě nestačil a tak přidali ještě třetí trefu. O tu se čtvrt hodiny před koncem zasloužil střídající Ivo Petrášek, kterýž hlavou do sítě prodloužil nákop Bukovinského z vlastní poloviny a svým životně premiérovým gólem zvršil běh utkání. Následně se zápas odehrával ve znamení likvidačních zákroků Rožmberka, jenomže karty sudího Holuba se pouze žlutily, ač se klidně dalo vylučovat.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



SK Holubov
Ondřej Bukovinský (obránce): K poslednímu utkání podzimu jsme zajeli na hřiště posledního Rožmberka a právě teď jsme dostali šanci, abychom se vzpamatovali z předchozích výkonů, které vedly k nepříjemným výsledkům. O další důvod víc, proč zvítězit, byla poločasová účast veterána a loučícího se trenéra Jirky Veselého. Tímto mu děkujeme za trpělivost, kterou nám věnoval a přejeme mu hodně štěstí, nejen sportovního. Tyto tři body po čtyřech prohrách v řadě jsme potřebovali jako sůl a na dokopné se tak bude sezóna hodnotit lépe také s ohledem na to, že přezimujeme na čtvrtém, postupovém, místě.



Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - J. Budínský [-] , J. Rolník [-] , L. Pokorný [-] , B. Bauml [-] - D. Lávička [-] , P. Čížek [-] , L. Trapl [-] , F. Fatura [-] - L. Sojka [-] , Z. Fatura [-]

SK Holubov
M. Popel [-] - A. Rychlík [-] (46. J. Fuka [-] ) , V. Franěk [-] , O. Bukovinský [-] , T. Franěk [-] - J. Veselý [-] (46. M. Bušta [-] ) , P. Pešl [-] , M. Bušta [-] , L. Kroček [-] (69. I. Petrášek [-] ) - O. Lipš [-] , P. Uibelacker [-]

ŽK: 36. Z. Fatura , 69. F. Fatura , 74. L. Trapl , 86. L. Sojka - 32. T. Franěk .
Hráči zápasu: I. Petrášek , M. Popel .
Místo: Rožmberk nad Vltavou. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Krotký Milan, Hůlka Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.