Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešínská rezerva na vlastním hřišti panovala a benfica Nové Vsi s Brlohem zůstává bez bodu


Branky


0

Ani čtvrté kolo okresního přeboru neznamenalo pro tým FK Nová Ves - Brloh "B" bodový příděl. Nyní nestačil na FC Velešín "B" a po čřyřech inkasovaných brankách, když se dokázal prosadit pouze dvakrát, z utkání opět vzešel jako poražený. Domácí tím tentokrát odpověděli na minulý neúspěch a dali soupeřům najevo, že počítat se s nimi zkrátka musí. Hostům nadále připadá karta Černého Petra poté, když smolně zeje na poslední pozici soutěžního žebříčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení dostalo velešínské fotbalisty na koně

Jelikož Velešín měl za sebou dvě nepřílišně povedená kola, bylo zřejmou nutností, aby na svém hřišti Novou Ves s Brlohem porazil. Oproti minulému týdnu ve Frymburku mohl protentokrát spoléhat nejen na mladé dorostenecké naděje, ale také na zkušené hráče z prvního mužstva a to hned bylo na hřišti zjevně znát. Pro domácí tým hovořila i bilance z minulé sezóny, kdy doma též uspěl, ale soupeř rozhodně nedal nic zadarmo.  To, že domácí vstoupili do utkání s obrovskou vervou, potvrdil i první střelecký úspěch ze sedmé minuty, kdy se do odkryté klece nemohl netrefit Hrmo, jehož o několik málo chvil později doplnil Zatloukal, jenž zachytil odkopnutý míč ve vápně soupeře, se střelou se neunáhlil, naopak si v klidu připravil střeleckou pozici a míč uklízel do odkrytého místa. Po čtvrthodině hry velešínští vedli již o dvě branky. Jak již nejen skóre, ale také průběžný výsledek nasvědčoval, domácí tlačili káru a v dosavadním průběhu dominovali, avšak několik dalších obrovských příležitostí doslova zahodili, když se nedokázali prosadit postupně Hrmo, Semerád, ani Mikeš. Tuto střeleckou potenci však Nová Ves potrestala. Svůj slabší moment v zápase si odbyl brankář Schneider a Hüttnerův nakopnutý skákavý míč ho značně překvapil a mladý brankář jej zkrotit nedokázal.

Nová Ves si opět řekla o slovo až v závěru

Kontaktní gól byl pro Novou Ves a brloh signálem, avšak zodpovědný Velešín nehodlal nic nechat náhodě a tak se vkradl do hry a své dvoubrankové vedení si získal zpět, když se v devětašedesáté minutě hlavou prosadil nikým nehlídaný a neatakovaný Trnka. Posledních deset minut patřilo také Čulíkovi, jenž naskočil jako čerstvá síla a po pouhých šesti minutách se i on připsal mezi střelce a skóre 4:1 se jevilo jako rozhodující. Jak to bylo v prvním poločase, tak i v tom druhém se prosadili hosté až v samém konci. Ti si vytvořili sice několik šancí, z nichž dvě byly opravdu vyložené, ovšem jediná byla úspěšně zakončená dvě minuty před závěrečným hvizdem. Laciný gól, jenž vyplynul z domácí únavy, případně spokojenosti z výsledku vstřelil též střídající Borovka a jeho trefa nemohla znamenat nic víc, než pouhé snéžení rozdílu.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín B
Daniel Kudláček (FC Velešín "B"): Do utkání jsme vstoupili hodně aktivně, díky čemuž jsme si vytvořili rychlé dvoubrankové vedení. Soupeř stihl sice snížit na kontaktní branku, ale dokázali jsme si náskok opět zvýšit. Ke konci zápasu jsme už s výhrou počítali a tak jsme možná polevili, po čemž Nová Ves opět skórovala, ale utkání již bylo defacto rozhodnuto.




Sestavy


FC Velešín B
F. Schneider [-] - J. Opekar [-] (46. M. Matuška [-] ) , F. Jaroš [-] , Š. Král [-] (63. L. Trnka [-] ) , B. Rameš [-] - M. Hrmo [-] (80. T. Čulík [-] ) , J. Zatloukal [-] , D. Kudláček [-] , M. Lefan [-] (81. F. Malovec [-] ) - J. Mikeš [-] , T. Semerád [-]

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Šusta [-] , J. Anderle [-] , M. Baier [-] , R. Postl [-] - D. Šolc [-] (61. V. Borovka [-] ) , L. Veverka [-] , J. Salzer [-] , F. Bauer [-] , P. Cába [-] (52. V. Jungwirth [-] ) - T. Hüttner [-]

ŽK: 54. J. Šusta .
Hráči zápasu: Š. Král - V. Borovka .
Místo: Velešín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - Pouzar Stanislav, Jungwirth Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.