2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerozhodně na branky i na karty, šlágr sedmého kola vítěze nenašel


Branky


0

Dvě branky na obou stranách, dále stejný počet žlutých varování a po jedené červené kartě. Asi takto by se v číslech dalo vyjádřit utkání, jež se mohlo určit také šlágrem uplynulého kola. Domácí TJ Sokol Kájov přivítal na svém vlastním pažitu nelehkého soka, jímž bylTJ Hraničář Malonty. Přestože utkání bylo pro oko diváka vcelku zajímavé a k vidění se přítomným dostalo i několik dobrých gólových šancí, vítěz z tohoto vzájemného poměru sil nevzešel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty dvakát hasily v za pět minut dvanáct

K vidění byl vidět opravdu slušný fotbal s vyrovnanými výkony, přestože Kájov odvedl o něco více fotbalovosti. Z té mohli domácí hráči těžit během úvodního poločasu a to hned dvakrát. Ale k tomu jim scházelo trošku toho potřebného štěstíčka. Defenzivní hráči Malont totiž museli opakovaně hasit hrozící nebezpečí v poslední a rozhodující sekundě. To totiž balon odkopávali doslova z brankové čáry a zejména jejich zásluhou skončilo prvních čtyřicet pět minut bezbrankovým výsledkem.

Ve druhé půli zápasu už se sítě branek vlnily

Po výměně stran už začaly padat i branky a o tu první se postarali kájovští po vážně pohledné akci. Po zpětné přihrávce střídajícího Mazance se o otevření průběžného skóre postaral ve čtyřicáté sedmé minutě agilní záložník Haláček a poslal balon za Bílého záda poprvé. Na to ale Hraničář odpověděl záhy a za minutu bylo vyrovnáno. K přímému kopu se postavil nejlepší střelec Malont, jmenovitě Pulec, načež po jeho střele přes zeď musel míč ze sítě lovit i Galko. A po deseti minutách se hosté mohli radovat znovu. Průnik Faltuse od poloviny hřiště si doslova žádal o střelu, po kteréž došlo k několika následným tečím a právě tou poslední se o vedení zasloužil matador a pravidelný exekutor Mezei. První velká možnost domácího Sokola o srovnání ztráty sice úspěšná bohužel  nebyla a po Žilavého dalekonosné střele se zaskvěl nestárnoucí gólman Bílý, ale pouhých pět minut před koncem řádné hrací doby se Kájov již gólově vyjádřil. Haláčkův centr našel na zadní tyči nikým nepokrytého Maška, který placírkou z první do šibenice rozvlnil síť za bezmocným Bílým. I v posledních málo minutách byl vidět urputný boj obou táborů a ani jeden z nich neměl daleko k tříbodovému přídělu. Nejprve nebyla uznána Pulcova branka do horního rohu brány ze standardní situace, když Faltus nepochopitelně bránil Galkovi ve výhledu v ofsajdové pozici a poté byl za protesty odměněn druhou žlutou kartou, načež musel putovat předčasně do sprchy. Po něm byl po též druhém varování vyloučen Mašek a únik Didkivského v úplném závěru, což byla poslední možnost pro domácí, zastavil zvihnutý prapor pomezního. Zajímavé utkání tak skončilo nerozhodně.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec: Zas a znovu jsme doplatili na již pravidelnou nemohoucnost v naší koncovce. Útočně posílený soupeř si od nás odvezl bod, který si zasloužil. Za našeho nejlepšího hráče volím Didkivského, který toho odmakal opravdu hodně a v poslední jeho dobré šanci jej zastavil odmávaný ofsajd.

TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík: Musím říci, že jsme odehráli celkem slušný fotbal a také naše obrana si počínala lépe než minule. Tam bych rád pochválil Radka Svatoně, který tento zápas doslova odmakal a pravdu mile mě překvapil i mladík Setla, a vyzdvihnout musím i jeho. V záloze odvedl opravdový kus práce. Naopak docela mě mrzí červená karta Tomáše Faltuse, ale s výsledkem musím být spokojen. Bod bereme a ačkoliv se naši kluci stále potýkají s takzvanou taktickou nevyspělostí, z Kájova je remíza, dá se říci, dostatečně zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Čermák [-] , P. Doubek [-] - S. Werner [-] (46. R. Mazanec [-] ) , J. Čermák [-] , J. Haláček [-] , J. Čer [-] (70. L. Mašek [-] ) - A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , R. Svatoň [-] , M. Kouba [-] - L. Pulec [-] , M. Gažák [-] (38. V. Žalud [-] ) , T. Faltus [-] , P. Setla [-] , J. Pešl [-] - M. Beneda [-] , L. Mezei [-]

ŽK: 65. V. Žilavý , 88. L. Mašek - 77. L. Mezei , 80. T. Faltus . ČK: 90. L. Mašek - 90. T. Faltus .
Hráči zápasu: A. Didkivský - R. Svatoň , P. Setla .
Místo: Kájov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - Žilavý Vladislav, Mirenca Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.