0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 13:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém prvním poločase bral ve Větřní všechny tři body Kájov


Branky


0

I přesto, že první poločas vyzníval pro hodně vyrovnaný souboj, běh druhého dějství se přiklonil na stranu týmu TJ Sokol Kájov. Domácí mužstvo SK Větřní B, které spoléhalo na několik svých pendů z A týmu, nezvládlo poslední půlhodinu zápasu a po dvou inkasovaných brankách padlo a stále zeje na chvostu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl na branky neefektivní

Na větřínském fotbalovém hřišti se představil Sokol Kájov, který byl favorizovaným týmem, ale to jen papírově. Po vstupu na trávník se totiž odehrávalo hodně vyrovnané utkání a to potvrdila i poločasová bezbranková remíza, kde se zaskvěl hlavně mladý brankář Martin Votýpka. Ten vychytal obrovskou šanci kanonýra Čermáka a udržel naděje rezervy Větřní nad vodou. Domácí sice mohli spoléhat na své posily z hlavního mužstva, ale to jim moc platné nebylo. Obrana Sokola pracovala úspěšně a tam, kde nestačila, hasil brankář Galko. Úvodních čtyřicet pět minut bylo na vstřelení branky příliš krátkých a tak se Štěstěna prozatím nepřiklonila ani na jedu stranu.

Kájov nakonec rozhodl ve svůj prospěch

Po bezbrankovém prvním poločase přišla příjemná změna a to hned dvojnásobná v tom druhém. Dvojice Kolaje s Didkivským dobře zapracovala na ataku proti soupeřově obraně a po chybě jednoho z domácích zadáků přišel zasloužený trest. Kolaj poslal přesný centr na Haláčka a právě on hlavou otevřel skóre. Druhou zápasovou branku přidal v závěru utkání střídající Fišer, když se o nabídku zaslouřil opět Kolaj, kterýžto z bezprostřední blízkosti napálil balon přímo do šibenice. Kájov tak utkání zdárně zvládl a odvezl jsi důležité tři body za nesnadné vítězství.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (trenér): Řekl bych, že jsme odehráli z naší strany značně nervózní zápas, přestože jsme se mohli pyšnit mírnou převahou. Dá se mluvit o šťastném konci, který nám přinesl důležité tři body, ale lehké utkání to rozhodně nebylo. Jako značně nejlepší hráč našeho týmu se mi opět jevil Andrij Didkivský.



Sestavy


SK Větřní B
M. Votýpka [-] - L. Turek [-] , M. Vegeš [-] , M. Votýpka [-] - M. Přibyl [-] , V. Květoň [-] , V. Sulzer [-] , J. Cifreund [-] - P. Homer [-] (54. F. Soukup [-] ) , M. Homer [-] , R. Radykhovskyy [-] (75. J. Taher [-] )

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] (60. R. Mazanec [-] ) , P. Doubek [-] - S. Werner [-] (84. J. Fišer [-] ) , J. Čermák [-] , J. Haláček [-] , J. Čer [-] (90. V. Žilavý st. [-] ) - A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 57. V. Sulzer , 67. M. Homer .
Hráči zápasu: A. Didkivský .
Místo: Větřní. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Votýpka Jindřich, Korbel Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.