Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny ve Frymburku dokonaly bodový lup až v samotném závěru


0

Nemálo vyhrocené utkání na hřišti i v hledišti se mohlo zprvu zdát jako jednoznačné pro TJ Sokol Chvalšiny, avšak opak byl pravdou. Domácí celek FC Šumava Frymburk B totiž zabojoval, dvoubrankové manko dorovnal a o nadějný jeden bod přišel až v posledních sekundách tohoto nepřílišně fotbalového souboje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod Chvalšiny patřičně nevyužily

Velice rychlá branka odstartovala utkání již v první minutě, když chybu v obraně Frymnurka vystihl Podskalský a v individuální akci umístil míč k zadní tyči hostující branky. Druhým brzkým trestem pro domácí bylo vyloučení Gtohmana, který si během jedné minuty nechal udělit dvě žluté karty a už ve čtvrté minutě musel do sprch. Početní převahy Chvalšiny využily a po nedohraných devíti minutách vedly už o dvě branky, když se prvotní střelec prosadil znovu. Zdálo se, že je o osudu zápasu rozhodnuto a že to bude jenom otázka skóre, když Sokol byl jasně lepší, vypracoval si mnoho šancí a svěřence trenéra Matúše zužovala veliká nepřesnost a takto to trvalo zhruba půl hodiny, než se obraz hry Šumavy zlepšil a to přineslo i snížení manka. Po brankářově cíleném nákopu se míče ujal Rillich a v úniku dokázal trestat i on.

Poslední minuta znamenala vítězství Chvalšin

Druhý poločas přinesl několik změn v sestavě domácího celku a to se na jeho hře výrazně projevilo a střídající Vágner úspěšně vyrovnal. Hosté se v duálním dějství příliš nepředvedli, když hrozili spíše střelami z dálky, ale těm chyběla přesnost. Dvě minuty před koncem mohl úročit Micák, jenž šel ze strany sám na bránu a úspěšně Cábu obstřelil, jenomže jeho pokus skončil těsně mimo. Z následného protiútoku hosté zápas rozhodli, kdy Malák místo toho, aby míč, který měl pod kontrolou, odkopl do autu, otálel, čehož využil hostující Nymsa, který ho předběhl a kolem vybíhajícího brankáře rozhodl.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Lukáš Matúš (trenér): Zápas jsme si prohrávali vlastní vinou, všechny tři góly jsme si dali prakticky sami. I když jsme hráli téměř celý zápas v deseti lidech, tak musím kluky pochválit, že to za stavu 0:2 nevzdali a bojovali až do konce, zvláště potom ve druhém poločasu. Utkání směřovalo k remíze, ale opět se ukázalo pravidlo "nedáš - dostaneš", když jsme na konci zápasu mohli rozhodnout, jelikož šel Micák sám na brankáře, jenže nedal a z protiútoku jsme inkasovali rozhodující gól. Myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát, ale fotbal je o chybách a těch jsme v utkání udělali víc než soupeř, takže jsme prohráli. Na můj vkus se utkání hrálo oboustranně zbytečně velmi tvrdě. Je nutné už uhrát nějaké body, snad už příště v Nové Vsi.

TJ Sokol Chvalšiny
Zdeněk Čarek (trenér): Začátek zápasu pro nás vyzněl velice dobře, když jsme se po Podskalského gólu ujali vedení už v první minutě. Do karet nám hrálo také soupeřovo vyložení ze čtvrté minuty a na to jsme rychle vedli o dvě branky, jenomže dobře jsme vydrželi hrát pouze do dvacáté minuty. To jsme si vytvořili i plno šancí a kdybychom vedli o pět nebo šest branek, nikdo by se nemohl divit. Ještě v první půli soupeř snížil a tím zápas s veškerou fotbalovostí skončil. My jsme byli překvapeni a zápas spíše jen dohrávali. Ve druhém poločase se nás držela smůla v podobě opravdové spousty chyb a nepřesností, ale i tak jsme si několik šancí vytvořily, ovšem ani ty nevedly k úspěchu a na to jsme ještě dostali vyrovnávací branku. Až úplně na konci v protiútoku rozhodl střídající Nymsa. Myslím si, že utkání bylo až moc vyhrocené na tribuně i mezi hráči, kde se to i málem popralo, opravdu fotbal na nic za vedení rozhodčího Adamoviče, který většinu utkání řídil ze středového kruhu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
J. Salzer [-] - M. Janáček [-] , J. Grohman [-] , K. Malák [-] - F. Malina [-] , Z. Vrátil [-] , P. Juhaňák [-] , D. Antl [-] (85. D. Urban [-] ) - Z. Skípala [-] (45. J. Micák [-] ) , J. Vinecký [-] (45. B. Vágner [-] ) , J. Rillich [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - P. Kliner [-] , T. Holas [-] , M. Kamenský [-] , M. Babinský [-] - M. Sadloň [-] (63. T. Nymsa [-] ) , P. Sluka [-] (85. J. Čarek [-] ) , M. Postl [-] , J. Decarli [-] - P. Podskalský [-] (76. P. Postl [-] ) , L. Fučík [-]

ŽK: 4. J. Grohman , 79. J. Salzer - 87. J. Čarek . ČK: 4. J. Grohman .
Hráči zápasu: J. Micák - P. Podskalský , T. Nymsa .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Salzer Jaroslav, Lamač Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.