Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidově se praví, to nejlepší na konec! Nová Ves osmi góly sestřelila Křemži


Branky


4. T. Hüttner , 7. J. Vejvoda , 11. J. Vejvoda , 25. J. Anderle st. , 30. P. Kouba (vl.) , 70. T. Hüttner , 72. M. Baier , 89. J. Salzer - 33. O. Panský (p.)
0

Na venkovní půdu do Nové Vsi zajížděl Sokol Křemže k místnímu derby a utkání se již předem dalo čekat vcelku vyrovnané, jelikož hosté oponovali v oslabené sestavě. Stalo se ale něco, což nikdo rozhodně nečekal. Domácí mužstvo FK Nová Ves – Brloh B onen souboj započalo velice aktivně, z čehož pak těžilo a poslední tým tabulky nakonec slavil nevídaně vysokou osmibrankovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut zápas jasně rozhodlo

Že poslední tým tabulky, oponent ze samého dna, doslova rozstřílí svého soka, jistě nikdo nečekal. A přesto k tomu stačí tak málo. Důležitá byla zejména aktivita od už prvních momentů, kdy Nová Ves s Brlohem vedla o tři branky již po deseti minutách hry. Již v brzké čtvrté minutě otevřel skóre Tomáš Huttner, který se zhostil křižné přihrávky a v individuální akci tváří v tvář gólmanovi poslal lobem míč do sítě. Poté následovala pětiminutovka Jiřího Vejvody, v níž skóroval hned dvakrát, což značilo rozhodnutý zápas. Jeho první branka byla značně kuriózní, avšak pro křemežské hráče spíše tristní. Centrovaný balon do vápna po skrumáži hráčů skončil až v síti a uklidňující vedení bylo na světě, jenomže záhy za Kociánovými zády skončil i druhý Vejvodův projektil. Přímý kop z poza vápna vzduchem doplachtil do pravé šibenice a za stavu 3:0 nemuselo být, co již řešit. Domácí ale stále neměli dost. V pětadvacáté minutě mohli využít výhodu rohového kopu a to také učinili. Na centrovaný míč si nejlépe naběhl Jiří Anderle, načež po jeho zakončení Kocián lovil ze své sítě balon počtvrté. I Křemže si řekla o slovo. Odehraná půlhodina však nebyla tím, co si Sokol představoval. P5edchozí střelec Anderle vyslal střelu ku protivníkově brance, což by byl úspěšný zásah jeho brankáře, ale před ním míč ještě tečoval zadák Petr Kouba a onen nešťastný vlastenec zel ve znamní bůra. Snížení se ale hosté přeci jen dočkali o tři minuty později. Ondřej Panský sám postupoval do pokutového území, kde musel zasahovat domácí brankář Poula, jenomže dle rozhodčího Hladíka šlo o nedovolený zákrok a sám faulovaný záložník penaltu proměnil.Za jednoznačnéo stavu 5:1 skončil také poločas, kterýž byl v jasné taktovce chybně podceňované Nové Vsi s Brlohem.

Nevídaně zakončená penalta alá Příbram

Ve druhém poločase se již dohrávalo už dávno rozhodnuté utkání. Přestože branky padly ještě celkem tři, jednalo se pouze o navýšení již drtivého náskoku domácích. Křemže v následující fázi onoho zápasu sice odolávala, jenže udeřit se jí nepodařilo. Gólově aktivní byla až závěrečná dvacetiminutovka, jíž otevřel jednoznačně pikantní situací prvotní střelec Tomáš Hüttner. Útočnou akci Nové Vsi byl nucen forvard Čadil zastavit i za cenu nedovoleného zákroku v pokutovém území, po čemž domácí kopali penaltu. Bárta zahrál totožný signál, kterým se v nedávné době prosadila i Příbram a její pokutový kop obletěl internet, načež pouze přistrčil míč k posléze dobíhajícímu Hüttnerovi a ten s přehledem zakončil. Jen pár sekund dělilo šestý gól od sedmého. Anderle zahrával standardní situaci a před bránou tečí změnil trajektorii pohybu míče Marek Baier, čímž zamítl veškeré snahy hostujícího gólmana k zažehnání nebezpečí. Až v samotném závěru se domácí fotbalový klub vyjádřil naposledy. Hosté při dalším rohovém kopu neuhlídali Jiřího Salzera, kterýžto s vypětím všech sil dotlačil míč do brány vcelku zvláštní střelou – míč se mu svezl po noze. A dílo bylo dokonáno.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký (záložník): Křemže k nám přijela v oslabené sestavě, ale i tak jsme čekali samozřejmě vyrovnané derby. Začátek zápasu se nám povedl, když jsme se dostali do rychlého vedení a podle toho se to všechno odvíjelo. Konečně jsme v nějakém zápase předvedli to, co umíme a že nejsme v přeboru jen do počtu. Snad budeme takhle pokračovat. Na nejlepšího hráče bych nominoval Tomáše Hüttnerů, který byl u většiny gólů a dělal obráncům velké problémy.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - P. Cába [-] , V. Jungwirth [-] , M. Baier [-] , F. Bauer [-] - J. Anderle st. [-] (71. J. Šusta [-] ) , S. Smieško [-] (62. J. Bárta [-] ) , R. Postl [-] , V. Loucký [-] (65. J. Salzer [-] ) - T. Hüttner [-] , J. Vejvoda [-] (46. D. Šolc [-] )

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - P. Rienessl [-] , T. Matějka [-] , P. Kouba [-] , J. Troup [-] - L. Kiss [-] , R. Kaprál [-] , O. Panský [-] , P. Volf [-] - M. Vosika [-] (8. F. Čadil [-] ) , L. Stejskal [-]

Hráči zápasu: T. Hüttner .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hladík Pavel - Vejvoda Jiří, Stráský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.