0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PŘEKVAPENÍ KOLA! Kájov neuspěl, na svém hřišti těsně podlehl Přídolí


Branky


0

TJ Sokol Kájov, který byl před zápasem jasně favorizovaným týmem, nedokázal proměnit svou převahu na hřišti a po jedné inkasované brance padnul. Naopak hostující TJ Sokol Přídolí neměl co ztratit, do utkání se obul a překvapil nejenom sebe, načež se jednou trefou, která byla v zápase jediným rozvlněním sítě, zasloužil o důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov tristně troskotal na vlastní nepřesnosti

V průběhu zápasu si hosté z Přídolí vytvořili pouhé minimum brankových příležitostí, ale přesto mohli po devadesáti minutách hry slavit velice důležité tříbodové vítězství nad favorizovaným Kájovem. Překvapení kola se tedy konalo a to mohl nastartovat Jakub Štěpánek hned v úvodu utkání, když využil své rychlé nohy a všem soupeřům utekl, jenomže v individuální akci Galka překonat nedokázal, jelikož jeho vyslaný projektil našel cíl pouze v boční síti. Poté již přetrvávala jasná převaha kájovského Sokola, ovšem ten trestal sám sebe tristní neúspěšností v koncovce. Počáteční dějství tak branku nepřineslo a s nulou na kontě vstupovala obě mužstva do dějství druhého.

Opelka rozhodl utkání ve prospěch Přídolí

Jediný střelecký úspěch se tedy časoval až na duální část zápasu, když se mezi střelce zapsal jinak herně nenápadný Jakub Opelka. Ten byl pravým adresátem odraženého míče, načež poté nakročil do pokutového území a levou nohou vymetl šibenici. Velice pohledná branka. Domácí fotbalisté však onen zápas nehodlali vzdát a dále se drali za potřebným úspěchem, kterýž by pro ně znamenal nejprve vyrovnání aktuální ztráty, jenomže jejich snažení znamenalo spíše další neefektivitu v útočné fázi. Nejprve před brankářem trestuhodně neuspěli Didkivský a po něm ani Mašek, jenž zakončoval zpětnou přihrávku Čábely, když oba mířili nad Mittaschovu branku a vedle mířil také Němec po rohovém kopu. Asi největší šanci zápasu ze strany Kájova měl Čer, ale jeho projektil zastavila branková konstrukce. Vyrovnat se tak domácím nepodařilo a tři body si z místní horké půdy odvezli přídolští.

 

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (trenér): Odehráli jsme těžký zápas, v němž jsme měli sice velkou územní převahu, ale opět rozhodla naše střelecká impotence a také šťastný gól hostujícího celku. Nejlepší výkon z našich řad odvedl Čábela.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] (56. J. Čermák [-] ) , P. Doubek [-] - A. Didkivský [-] , R. Mazanec [-] , J. Čer [-] - L. Mašek [-] (75. M. Frühauf [-] ) , J. Baláž [-] , D. Čábela [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - V. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] - O. Papaj [-] , M. Štěpánek [-] , J. Opelka [-] , J. Štěpánek [-] - P. Gamba [-] , P. Schwarz [-]

ŽK: 63. J. Čer .
Hráči zápasu: D. Čábela - J. Opelka .
Místo: Kájov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Korbel Karel, Písko Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.