0:3
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kájově se body berou jen těžko. Své o tom vědí sami hráči Křemže


Branky


0

Že na fotbalovém hřišti v Kájově může hostující celek loupit body jen s obtížemi, je po dnešku přesvědčen i Sokol Křemže, kterýž z tamního bojiště odešel jako poražený, byť pouze po nejtěsnějším rozdílu. Domácí TJ Sokol Kájov nastoupil na svého soupeře již v počátku utkání a rychlé vedení dotáhl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil lépe tým Kájova

První jarní utkání v Kájově navštívily zhruba tři desítky diváků a nečekal je nikterak koukatelný fotbal, ale spíše takzvaný souboj o důležité body. Tamní příznivci sice mohli očekávat převahu domácího Sokola, když se dostal do rychlého vedení, ovšem ani přes konečné vítězství se nedá mluvit o něčem očekávaném.

 

Kájov otevřel skóre již v páté minutě utkání, když Balážův centrovaný míč z pravé strany našel Wernera, jenž číhal před brankou a druhý jmenovaný neměl sebemenší problémy dostat balon za Linhova záda. Světelná tabule tak určila prvotní změnu průběžného výsledku a po urputném boji další záznam dlouhou dobu nepřišel. To až v závěru úvodního poločasu. V obranné fázi se provinil zkušený stoper Němec, jemuž byla odpískána hra rukou a pět minut před odchodem do šaten dostali hosté dobrou možnost k vyrovnání. Zahrání trestného kopu se ujal dominantní Petr Snížek a ten střelou přímo do šibenice jednogólovou ztrátu svého týmu zažehnal. To se ale domácím fotbalistům nelíbilo a do kabin před druhým poločasem chtěli odejít šťastnější stůj co stůj. A několik málo sekund na to také svou snahu zúročili, avšak ne na první pokus. Po faulu na aktivního Němce zahodil nejprve Žilavý stoprocentní výhodu pokutového kopu, ovšem záhy se síť branky hostí již vlnila. O druhou branku Kájova se zasloužil opět výborně hrající forward Stanislav Werner, který svou dalekonosnou pumelici uklidil pod břevno.

Ani druhé vyrovnání nepřineslo Křemži body

Druhá polovina a změna stran přinesla ještě rychlejší vsítěný pokus, než ta předešlá. Hned v první minutě po hvizdu startující duální část bylo opět vyrovnáno, když Rolníkovo sklepnutí dále pokračovalo na kanonýra Petra Volfa a ten přímou bombou k tyči Galkovy svatyně podruhé vyrovnal a opět dal Křemži naději alespoň na bodovou dělbu.  Za tohoto vyrovnaného stavu přišel zlomový okamžik, který jasně ovlivnil celý zápas. Nejprve byla odpískaná jasná penalta pro tým Křemže, ale sudí Kuchař se ke vší smůle nechal ovlivnit protesty domácího mužstva a hru posunul mimo pokutového území.  Z následované standardní situace gól nepadl.

V nespravedlivém duchu už se dohrál i zbytek zápasu, zejména v případě, kde byl opět hostující Sokol poškozen. Kájovští zahrávali rohový kop, k němuž se postavil Doubek a míč posadil přesně na nastavenou hlavu Jiřího Čermáka, kterýž svým důrazem dopravil míč do brány, přičemž doslova naremploval bránícího soupeře do bezmocného brankáře. Ačkoliv se křemežští dožadovali neuznání branky kvůli faulu, jejich nesouhlasy vyslyšeny nebyly. Těžko lze dále hovořit o tom, zda měl pan rozhodčí špinavé svědomí, ale nejspíše se rozhodl k jakési kompenzaci.

Na druhé straně faulovali hosté ve svém brankovišti, tudíž měla následovat penalta, ale pro tentokrát zůstala píšťalka hlavního arbitra němá. V samém závěru mohlo být opět vyrovnáno, ovšem přímý kop Křemže skončil na horní tyči a skóre se neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (trenér): V utkání, které bylo doslova plné sporných situací, jsme byli nakonec šťastnější my. Jednalo se spíše o boj, kde moc fotbalové krásy k vidění nebylo a tak bereme tři body všema deseti. Velice si cením toho, že se náš tým po soupeřově vyrovnání dokázal zvednout i ve dvou případech a dovedl utkání do vítězného konce. Vyzdvihnout musím výkon Standy Wernera, který ke své dobré hře přidal i dva důležité góly.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Baláž [-] , J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Čermák [-] , P. Doubek [-] (90. V. Žilavý [-] ) , R. Novotný [-] (84. J. Fišer [-] ) , J. Čer [-] (73. L. Mašek [-] ) - A. Didkivský [-] , S. Werner [-]

Sokol Křemže
R. Linha [-] (25. A. Severa [-] ) - F. Čadil [-] (46. D. Čížek [-] ) , J. Fučík [-] , R. Kaprál [-] , M. Fleischman [-] , P. Snížek [-] , K. Rolník [-] , P. Volf [-] (61. ) , P. Rienessl [-] , G. Filip [-] , S. Brabec [-]

ŽK: 54. T. Galko .
Hráči zápasu: S. Werner .
Místo: Kájov. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.