2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář v oslabení zahrál důstojně, v Křemži také sahal po třech bodech


Branky


0

TJ Hraničář Malonty zajížděl k druhému jarnímu utkání na půdu soupeře jako favorizovaný tým, což potvrdil už v samém úvodu utkání, když se brzy prosadil, ačkoliv v sestavě postrádal hned dvě velké opory. Sokol Křemže se však nenechal zahanbit a se svým oponentem držel krok po celý zápas. Protože ale domácí tým hrál dlouhou přesilovku, čekalo se od něho vítězství, ten je naopak nakonec rád za remízovou dělbu bodů, jež duel rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Malont nebylo věčné

Začátek zápasu vyzněl lépe pro tým Malont, ačkoliv menší územní převahu měli domácí, kteří disponovali hezkou hrou plnou kombinačních akcí. Gólové slovo si však vzal Hraničář už v páté minutě, když útočil hned první svou šanci. Zkušená dvojice Beneda s Gažákem nejprve na levé straně vybojovala míč, naservírovala jej na malé vápno Davidu Svatoňovi a ten už neměl problém střelou k tyči do protipohybu brankáře Linhy otevřít skóre.


První inkasovaná branka fotbalisty Sokola nesložila. Ba naopak, stále byli fotbalovější, měli více ze hry, ale stále to byli malontští, kdo se dostával do tutových gólových příležitostí a za slovo stojí zejména ten pokus, který domácí gólman pracně vyškrábl na tyč. Ještě během první půlhodiny se Křemže dočkala zaslouženého vyrovnání. Po výborně zahraném přímém kopu Volfa se ve vzduchu k míči nejideálněji dostal Kaprál, jenž jej hlavičkoval do brány, jenomže balon se od tyče odrazil za brankovou čáru a následně jej hosté vykopli. Ke všemu štěstí jej pohotově Jan Fučík vrátil zpět za Bílého záda. Nestalo-li by se tomu tak, zjevně by prvotní regulérní branka Kaprála uznána nebyla.

Krátce na to šli hosté do desíti. Po souboji u postranní čáry tělo na tělo v nepravou chvíli zakročil Kubát až příliš surově. Když byl míč v zámezí, nakopl již jmenovaný hříšník střelce Fučíka, po čemž se okamžitě musel odebrat předčasně do sprch. Hosté tak dohrávali v oslabené sestavě a to byla dobrá šance pro domácí Křemži.

Poslední minuta rozhodla o remíze

Druhý poločas měl pojednávat o jasné záležitosti pro Sokol, jelikož jej čekalo tři čtvrtě hodiny ve výhodě, ale přístup domácích byl neuvěřitelně laxní.  Opak byl pravdou a namísto toho, aby těžili svěřenci trenéra Vosiky, do brzkého vedení šly opět Malonty.Ve čtyřicáté deváté minutě zahrával tým hostí přímý kop a míč putoval do pokutového území. Tam se jej křemežským nepodařilo odkopnout do bezpečí a hosté šli opět do vedení po zásluze Martina Benedy.

V této době přišla opět chvíle to místní fotbalisty, jenomže z celkové půlhodiny, která patřila snaze znovu vyrovnat, nepřipadla ani jediná sekunda radosti ze vstřelené branky. Pavzúčdou však je, že snaha se nedala zastírat ani na jedné ze zúčastněných stran. Poslední minuta utkání už rozvlněnou síť přinesla. Snížek uličkou vysunul Stanislava Brabce a ten druhým dotykem zkušeně zasunul míč k tyči. Hosté tak moc chtěli zvítězit, že situaci reklamovali jako ofsajdovou, ale jejich vlastní pomezní praporek nezdvihl a tak volání vyslyšeno nebylo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek (hráč): První poločas jsme možná překvapili i sami sebe, když jsme předváděli hezký kombinační fotbal. Paradoxně druhou půlku proti deseti jsme předvedli bídu s nouzí. Za bod můžeme být nakonec rádi, ale potřebovali jsme tři.

TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (předseda): Museli jsme se obejít bez klíčových kaplických hráčů, jako jsou Lukáš Pulec a Láďa Kuzma, takže to v naší hře trochu dřelo i přestože je nahradili starší zkušenější kluci. Zápas jsme však zahráli dobře, když jsme se o výsledek poprali v deseti hráčích. Byli jsme také blízko vítězství, jenomže rozhodčí ke hře přidal asi šest minut a v nastavení jsme inkasovali vyrovnávací branku. Naše mužstvo musím velice pochválit za bojovnost a musíme se připravit na zápas se Zlatou Korunou, který určitě bude slibovat dobrý fotbal a já doufám, že bude nominován nějaký normální sudí.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - A. Severa [-] , P. Kouba [-] , G. Filip [-] , P. Rienessl [-] , P. Volf [-] (81. J. Troup [-] ) , P. Snížek [-] , M. Filip [-] , R. Kaprál [-] , J. Fučík [-] (66. S. Brabec [-] ) , F. Čadil [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - R. Svatoň [-] , S. Gocala [-] , K. Beutl [-] , R. Tomáš [-] - J. Kubát [-] , M. Kouba [-] (58. J. Pešl [-] ) , M. Gažák [-] (82. P. Setla [-] ) , D. Svatoň [-] - M. Beneda [-] , L. Mezei [-] (88. M. Městecký [-] )

ŽK: 68. S. Brabec - 28. S. Gocala , 38. M. Gažák . ČK: 38. J. Kubát .
Hráči zápasu: J. Fučík - M. Gažák , M. Beneda .
Místo: Křemže. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), PAPAJ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.