Křemže obrátila zápas. "Jako jediný tým v kraji jsme tento týden uhráli šest bodů," směje se křemežský Snížek


Branky


10. J. Fučík , 76. K. Rolník , 79. S. Brabec - 12. G. Filip (vl.) , 19. T. Zeman (p.)
0

Dolní Dvořiště po první půli vedlo, ale Křemži nakonec zajistil všechny body šťatný gól Brabce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

HOSTÉ STIHLI V PRVNÍ PŮLI OBRAT

Začátek zápasu byl opatrný. Jako první se začali osmělovat domácí, když zahrozili několika nebezpečnými centry ze stran. Skóre zápasu otevřel střelec posledních zápasů, a to domácí Fučík, který pronikl z pravé strany do vápna a střelou na protější tyč otevřel skóre zápasu. Vedení domácím nevydrželo ani deset minut. Po zahrávaném centru ze strany se v hlavičkovém souboji prodral vítězně k balónu domácí Filip, který bohužel pro domácí míč prodloužil do šibenice vlastní branky - 1:1. Domácímu brankáři Linhovi zůstaly pouze oči pro pláč. Vyrovnání nalilo novou krev do žil hostujících hráčů. Hosté byli najednou všude dříve a domácí převyšovali ve všech směrech. Výsledkem toho byla druhá branka hostí, která padla po správně odpískaném pokutovém kopu. Střelcem branky byl Zeman, který zkušeně poslal Linhu na druhou stranu a dostal svůj tým do vedení - 1:2. Do konce první půle už početná skupinka diváků branku neviděla.

 

BRABEC VYSTŘELIL DOMÁCÍM TŘI BODY

Druhá půle dlouho postrádala šance. K vidění nebyly ani náznaky. Na domácích byla znát touha po vyrovnání, ovšem výkon k tomu měl daleko. Nedařila se rozehrávka ani přechod do útoku a to na obou stranách. Okolo 70. minuty začaly na hřišti plát emoce. Domácím se z ničeho nic podařilo vyrovnat, když Snížek z hloubi pole poslal centr do vápna, kde Rolník hlavou poslal míč pod břevno Přibylovy brány a vyrovnal na 2:2. Domácím to nalilo krev do žil a svůj tlak dokázali korunovat druhou brankou, kterou měl na svědomí domácí řízný bek Brabec, který z půle poslal centr do vápna, který skončil až v brance. Hostující brankář Přibyl šel ven ze své branky, ale bohužel pro hosty se mu nepodařilo dostat přes houf hráčů a míč ho přeskočil. Zbytek zápasu sice nepřinesl žádnou branku, ale bylo na co koukat. Hosté těžce vstřebávali křemežský obrat a domácí kouskovali hru střídáními.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek (hráč): "Už v týdnu jsme uhráli tři body, a to když jsme kontumačně porazili Kájov. Inu boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Zápas s Dvořištěm byl hodně tvrdý. Bylo tam hodně soubojů na hraně. Fotbal to pohledný určitě nebyl. Doslova jsme ty tři body ubojovali. Jsme tedy jediný tým v kraji, který tento týden uhrál 6 bodů (smích)."




Místo: Křemže. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), POSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.