1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby v Lišově braly body Štěpánovice


Branky


0

2. kolo III. třídy skupiny B přineslo sledované derby mezi SK Lišov B a TJ Sokol Štěpánovice. Domácí tým hrál minulé kolo vysoko 1:7 na půdě nováčka z Kamenného Újezdu. Hosté ze Štěpánovic pak marně doháněli dvoubrankové manko Nových Hodějovic. V posledním vzájemném souboji měli navrch domácí hráči, když zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se lépe vydařil hostům. Už ve 3. minutě se dostal k míči Klabouch, který se v zakončení nemýlil 0:1. Domácí hráči se snažili srovnat vývoj utkání a drželi častěji míč na svých kopačkách, ovšem hráči Štěpánovic nevypustili jediný souboj a nedovolili domácím vyrovnání. Když se dostali přeci jen hráči Lišova k zakončení, vychytal je pozorný Kotásek v brance Štěpánovic. Hosté se s míčem moc nemazlili, přesto byli v útoku nebezpečnější a v závěru poločasu toho dokázali dvakrát využít. Ve 37. Minutě zvýšil na rozdíl dvou branek Jakub Kučera. Minutu před poločasem, pak přidali hostující hráči třetí direkt pro domácí defenzivu. Štěpánovický Klabouch přebral balon u vlastního pokutového území, prošel s ním přes celé hřiště a celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou do prázdné branky na nabíhajícího Vojče – 0:3. Poločas tak hostům na výbornou.

Druhý poločas se obraz hry nezměnil. Domácí dál drželi častěji míč na svých kopačkách, ale hosté v maximálním nasazení nedovolili Lišovským dostat se do zápasu. Lišov se spoléhal na nejzkušenější hráče na hřišti Benedu a Mlýnka, ale ani jejich výkon nestačil. Necelých dvacet minut před koncem se přeci jen Lišov dočkal, když na 1:3 snížil kapitán domácích Petr Vávra. Šance se pak střídaly na obou stranách, ale domácím zhatil jejich pokusy výborně chytající Kotásek a na druhé straně nenavýšil skóre nejlepší hráč hostí Klabouch. Utkání tak skončilo výhrou hostů ze Štěpánovic 1:3, kteří domácím stejným výsledkem oplatili jarní porážku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař ( TJ Sokol Štěpánovice ): "Takticky výborně zvládnuté utkání. V poli na míči byli domácí nebezpečnější i vzhledem k tomu, že mají mladší tým. My jsme byli zataženější a bránili od naší půlky. Kluci makali a jezdili po zadku. Na šance jsme byli lepší a dokázali je i proměnit, takže zasloužené vítězství."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - M. Londin [-] , M. Murčo [-] , J. Beneda [-] , J. Kročák [-] - R. Cimbura [-] , M. Žižka [-] , J. Flíček [-] , D. Mlýnek [-] - J. Boček [-] , P. Vávra [-]

TJ Sokol Štěpánovice
V. Kotásek [-] - M. Fiktus [-] , J. Kučera [-] , P. Novák [-] , P. Kosař [-] - T. Veith [-] , V. Kopačka [-] , M. Klabouch [-] , D. Marek [-] - J. Vojč [-] , R. Poláček [-]

ŽK: 33. J. Boček - 15. T. Veith .
Hráči zápasu: V. Kotásek , M. Klabouch .
Místo: Lišov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.