3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánovice vyučovaly mladíky z Trhových Svinů v produktivitě


Branky


0

Poprvé se před domácími fanoušky představili hráči Štěpánovic, kteří přivítali soupeře z Trhových Svinů. Štěpánovicím vyšlo nadmíru minulé kolo, když v derby v Lišově vyhráli 3:1 a body z venku chtěly potvrdit i doma. Hosté přijeli v hodně omlazené sestavě, která měla věkový průměr 21 let.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už jsme zmínili v úvodu, hosté přijeli s řadou dorostenců a jako kapitán je vedl do zápasu šestnáctiletý Kostohryz! Úvod zápasu patřil domácím, kteří si během úvodních pěti minut vytvořili dvě šance. Nejprve postupoval sám na brankáře Brůhu, Klabouch, ale kličkou se vyhnal ze střeleckého úhlu a svou šanci neproměnil. O chvilku později podobným způsob selhal v zakončení Vojč. Gólu se tak dočkali domácí hráči po deseti minutách hry. Když míč putoval po ose Kosař – Vojč – Klabouch, až k nohám zakončujícího Mračka, který obešel brankáře a poslal domácí do vedení – 1:0. V další šanci domácích se znovu objevil trenér kickboxové reprezentace Mraček, který svou hlavičkou tentokrát mířil do tyče. Chuť si spravil o chvilku později, když šel jako buldok za míčem přes tři hráče hostí a míč dotlačil až do branky – 2:0. Mladí hráči Trhových Svinů, však v utkání nehráli druhé housle a svou šikovnost potvrzovali zejména v práci s míčem. Zakončení, už byl však větší problém. Své největší šance nasměrovali třikrát do brankové konstrukce. Poslední slovo v prvním poločase měli znovu domácí hráči. Když postupovali na branku Klabouch a Vojč, proti trojici bránících hráčů hostí. Po podklouznutí jednoho z obránců se otevřel prostor k zakončení pro Klaboucha a podél brankáře Brůhy zvýšil na 3:0 pro Štěpánovice. Do šaten tak šli domácí s příjemným třígólovým náskokem.

Druhý poločas už mnoho fotbalových situací nepřinesl. Domácí postupně vystřídali střelce svých branek a kvalita hry šla dolů na obou stranách. Zápas se tak ve větrném počasí dohrával spíše kolem středového kruhu a tak si po závěrečném hvizdu mohli hráči Štěpánovic připsat další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (TJ Sokol Štěpánovice): "Ačkoli tomu výsledek nenapovídá, hrál se vyrovnaný a pohledný zápas. Mladíci z Trhových Svinů nás překvapili svou kvalitou a šikovností. Na šance to bylo vyrovnané, ale my jsme je narozdíl od soupeře dokázali proměnit. Po přestávce jsme prostřídali a hra se odehrávala převážně kolem středového kruhu, bez vážnějších šancí na obou stranách. Potvrdili jsme tak tři body z venku a zaslouženě vyhráli."




Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
V. Kotásek [-] - T. Veith [-] , P. Kosař [-] , P. Novák [-] , J. Kučera [-] - M. Fiktus [-] , J. Mraček [-] (46. R. Poláček [-] ) , D. Marek [-] , V. Kopačka [-] - M. Klabouch [-] , J. Vojč [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Novák [-] , M. Smoleň [-] , R. Dobeš [-] , J. Kašpar [-] - T. Čenec [-] , M. Marek [-] , D. Mendel [-] , D. Brůha [-] - R. Petr [-] , J. Kostohryz [-]

Hráči zápasu: T. Veith , J. Mraček .
Místo: Štěpánovice. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.