Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov doma zabral a do poločasu rozhodl o výhře nad Štěpánovicemi


Branky


0

Domácí Římov hostil v 6. kole na své půdě tým ze Štěpánovic. Římovským hráčům nevyšli poslední dvě kola, když neuhrali ani bod. Naposledy padli na hřišti Nových Hodějovic vysoko 1:4. Hosté v posledním kole uhráli bezbrankovou remízu na domácí půdě béčka Mladého. Oba týmy vstupovaly do utkání se shodným počtem sedmi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v zápase museli obejít bez několika hráčů základní sestavy a na rozdíl od domácích hráčů se nevypořádali s hrací plochou, kde byla poněkud vyšší tráva. Římov byl aktivním a lepším týmem po celý první poločas a o výsledku zápasu dokázal rozhodnout ještě před odchodem do šaten na poločasovou přestávku. Vše odstartovalo ve 12. minutě, když se premiérové branky v novém působišti dočkal Jan Trummer a domácí vedli 1:0. Za dvě minuty se opět rozehrávalo ze středového kruhu. Volného prostoru využil římovský útočník Štrajt a Matouškovi nedal nejmenší šanci – 2:0. Domácích bylo plné hřiště a hosté byli v určitých pasážích prvního poločasu pod velkým tlakem. Nad vodou je naštěstí držel brankář Matoušek, který pochytal, co se dalo. Nakonec to, ale nebylo nic platné, protože Římov přidal v závěru prvního poločasu další dvě slepené branky. Nejprve zvýšil na 3:0 Graman. O pět minut později se pak podruhé v zápase zapsal mezi střelce Trummer. Poločasový výsledek 4:0 tak jasně hovořil pro domácí hráče.

Hosté se druhý poločas soustředili více na obranu, aby zabránili další domácí gólové smršti. Trhlina v jejich plánech nastala po necelé hodině hry, když se zranil Jan Vojč a Štěpánovice dohrávaly utkání v deseti. Římov však přeci jen polevil a i když si brankář Matoušek připsal další zákroky, žádnou střelu za svá záda již nepustil. Naopak v závěru utkání podnikl útočný výpad hosté a Václav Kopačka, alespoň zaznamenal čestný úspěch Štěpánovic. Více se v zápase nestalo a Římov tak po dvoukolovém půstu zabral za tři body a zaslouženě si připsal výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař ( TJ Sokol Štěpánovice ): "Chybělo nám pět lidí ze základní sestavy, takže dostali prostor hráči z lavičky. Domácí nás přehrávali, byli lepší a brankář Matoušek ještě několika brankám zabránil. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, aby jsme neodjeli s debaklem. Utkání jsme museli dohrávat v deseti lidech, protože se nám zranil útočník Vojč a neměli jsme nikoho na střídání. Paradoxně jsme už gól neinkasovali, naopak jsme jednu branku vstřelili. Byl to strašný zápas, který musíme příští týden odčinit doma s Kamenným Újezdem."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , P. Kučera [-] , J. Rytíř [-] - P. Maršík [-] , J. Trummer [-] , P. Graman [-] , P. Maršán [-] - J. Daniel [-] , J. Štrajt [-]

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - T. Veith [-] , M. Fiktus [-] , P. Kosař [-] , J. Kučera [-] - M. Kovář [-] , M. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] , R. Poláček [-] - J. Vojč [-]

Hráči zápasu: J. Rytíř , J. Trummer .
Místo: Římov. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.