4:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Kamenném Újezdu, neměla vítěze


Branky


5. T. Lenc , 50. D. Augusta , 53. T. Lenc , 80. M. Sládek (p.) - 19. P. Berounský , 25. P. Berounský (p.) , 37. J. Tomeček , 84. Z. Kroupa
0

V 6. kole přivítal nováček soutěže Kamenný Újezd B vedoucí tým tabulky Nové Hodějovice. Hosté se v zápase museli vypořádat s celou řadou absencí hráčů základní sestavy a tak bylo velkou otázkou, jak se s utkáním u nováčka popasují. Domácí hráči byli naopak natěšení a odhodláni připsat si skalp vedoucího týmu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácím, již v 5. minutě po centru Sládka se prosadil Lenc - 1:0. To ze strany domácích bylo v prvním poločase vše. Zbytek prvního poločasu byl v režii Hodějovic. Zkušený tým hostů hrál kombinačně od zadní řady a přesnými přihrávkami do pohybu začal mít více ze hry. Domácí dělali chyby v defenzivě a špatně obsazovali pohyblivé hráče hostí, kteří se pak dostávali k zakončení. Po několika šancích Hodějovic viselo vyrovnání ve vzduchu. Až nedůslednosti v obraně domácích využil Berounský a z úrovně penalty překonal Schmieda - 1:1.  Hodějovice, pokračovali v útočné hře, která vyústila ve sporný moment, kdy opět Berounský prošel do vápna a byl podle rozhodčího faulovaný, sám se postavil k míči a poslal hosty do vedení - 1:2. Po druhé brance Hodějovic se hra vyrovnala, ale opět se měnilo skóre na straně hostů. Ve 37. minutě z bezprostřední blízkosti doklepl míč do sítě Tomeček a ani reflexní zákrok brankáře Schmieda nestačil – 1:3. Branka rozpoutala diskuzi, zda míč přešel, či nepřešel brankovou čáru, hráči Kameňáku se snažili branku reklamovat u rozhodčího Pilečka, ale neuspěli. Do poločasu již další branka nepadla a do kabin se odcházelo za stavu 1:3. 

Do druhé poloviny domácí trenér Milan Váša protočil sestavu a poslal do hry mladého Frnku. Provedené změny pomohli domácím, aby sehráli více než vyrovnanou partii ve druhou části zápasu. Kameňák zlepšil napadání a v kombinaci s rychlostně vybavenými hráči začal jednoznačně vedoucí tým tabulky přehrávat. Obrana Hodějovic začala dělat chyby a to se projevilo na počtu šancí domácích. Hned první šanci proměnil v 50. minutě Augusta, po zpětné přihrávce Lence, zamířil přesně k tyči a dal tak naději na obrat - 2:3. Namotivovaní domácí si vytvořili tlak a na další branku nemuseli dlouho čekat. V 53. minutě se nejlépe před brankou zorientoval Lenc, když důrazně uklidil míč za hostujícího brankáře Rozyckého a bylo srovnáno - 3:3. Další branka utkání padla opět po sporném momentu, Frnka po pravé straně zatáhl míč a poslal adresný centr do vápna, kde si před obránci pokryl míč Dao a podle rozhodčího byl faulovaný. Kopala se tedy druhá penalta v zápase. Balon si postavil Sládek a umístěnou ranou nedal Rozyckému šanci - 4:3. Hra pokračovala, hrálo se nahoru dolů a nechyběli šance. Kameňák toužil po skalpu neporaženého soupeře a moc nechybělo, ale Hodějovice nezahodili dobře rozehraný zápas a vstřelili poslední branku utkání. Po dobré prácí na pravé straně se míč dostal až k zadní tyči domácí branky, kde byl šikovně postavený Kroupa a dostal míč za záda domácího brankáře Schmieda - 4:4. Závěr zápasu byl kouskován fauly a nebyly vidět vyložené šance a tak oba týmy brali po jednom bodu, přičemž oběma týmům patřil jeden poločas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Milan Váša (TJ Sokol Kamenný Újezd B): "S kvalitním soupeřem byla hra vyrovnaná, v první půli celkem dobrá - chyběl trochu pohyb a důraz. V druhém poločase soupeř usnul na vavřínech a náš výkon se zvednul - skvělé nasazení, bojovnost i rozehrávka. Na hřiště jsme poslali hráče, kteří oživili hru a výsledkem, bylo vedení 4:3. Zápas trochu ovlivnili dva sporné pokutové kopy, na obou stranách. Jinak chválím celý tým, ovšem nejlepším hráčem byl podle názoru mého i většiny spoluhráčů David Frnka, který v 17 letech (!!!) začíná ukazovat svoje kvality."

FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (FC Nové Hodějovice): "První poločas jsme byli lepším týmem a ačkoliv jsem dostali první branku po takové hloupé chybě, dokázali jsem vývoj zápasu do poločasu otočit třemi brankami. Druhý poločas jsme ovšem nastoupili jako mistři, že se nám nemůže nic stát a laxním přístupem v defenzivě jsme třikrát inkasovali. Nakonec jsme honili remízu na poslední chvíli, když vyrovnal Kroupa, který byl na hřišti asi minutu. Máme velké problémy se sestavou, po zápase v Hodějovicích nám vypadl na šest týdnů nejlepší hráč zápasu Berounský. Je to šestý hráč ze základní sestavy, který bude chybět vinnou zranění delší dobu."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Schmied [-] - P. Božík [-] , M. Velát [-] , M. Sládek [-] , D. Průdek [-] - D. Augusta [-] , L. Fousek [-] , V. Šimek [-] , Z. Zeman [-] (46. T. Vítů [-] ) - M. Svobodný [-] (46. D. Frnka [-] ) , T. Lenc [-] (76. D. Dao [-] )

FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - T. Carda [-] (54. J. Bláha [-] ) , P. Hřib [-] , D. Lojka [-] - M. Rudolf [-] , J. Fodora [-] , P. Berounský [-] (71. M. Straka [-] ) , L. Kolář [-] , J. Rajtr [-] - J. Tomeček [-] , J. Dvořák [-]

Hráči zápasu: D. Frnka - P. Berounský .
Místo: K.Újezd. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.