Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče je doma suveréni, přesvědčily se o tom Ledenice B


Branky


0

V 6. kole na sebe narazily týma TJ Slavče a TJ Slavoj Ledenice B. Oba týmy si drželi před vzájemným soubojem jistou sérii. Domácí doma ve třech duelech, třikrát vyhráli, naposledy to odnesl Lišov B. Zatímco hosté jsou stoprocentní na hřištích soupeřů, kde získali dosavadních 6 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakým směrem se bude ubírat utkání, naznačila už třetí minuta zápasu. Po centru Tisoně se dostal do zakončení Tošner a hlavou poslal domácí Slavče do vedení - 1:0. Domácím hráčům brzká branka znatelně pomohla a v úvodu utkání byli lepším a nebezpečnějším týmem. V 17. minutě se tak skóre zvýšilo na 2:0, když se k zakončení dostal Tisoň a nezaváhal. Hosté se k prvnímu vážnějšímu ohrožení branky dostali po dvaceti minutách hry a hned z toho byl gól. Kontaktní branku vstřelil Štěpán Koblasa – 2:1. Na obrazu hry se však mnoho nezměnilo a i nadále byli aktivnějším týmem domácí. Když už se zdálo, že do šaten půjdou domácí s jednobrankovým náskokem, dostal se za obranu Ledenic kanonýr Tošner a zvýšil na 3:1. Do šaten tak odcházeli domácí hráči s dvoubrankovým náskokem.

Hosté z Ledenic chtěli ve druhém poločase vyvinout tlak a dostat se domácím na kobylku kontaktní brankou, bohužel pro ně po necelé hodině hry přišel další úder v podobě domácí branky. V 57. minutě totiž nechtěl zůstat gólově pozadu Tisoň za svým kolegou z útoku Tošnerem a svou druhou brankou v zápase zvýšil na 4:1. Domácí měli utkání pod kontrolou a vytvářeli si další šance. Hosté naopak hrozili ojediněle a brankáře Graňa v domácí brance, už dokonce utkání nepřekonali. V pořadí čtvrtou domácí výhru v řadě mohli slavit hráči TJ Slavče.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha ( TJ Slavče ): "Vyšel nám vstup do zápasu, kdy jsme vstřelili rychlý gól. Dařila se nám kombinace, vytvářeli jsme si šance a měli jsme hru pod kontrolou. Myslím si, že jsme předvedli náš nejlepší podzimní výkon a zaslouženě si připsali tři body."

TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (TJ Slavoj Ledenice B): "Byl to náš nejhorší zápas podzimu a domácí hráči nás zaslouženě porazili. Přirovnal bych to k našemu loňskému podzimnímu zápasu ve IV. třídě, kdy jsme na půdě Úsilného prohráli 0:7. Nedařilo se nám vůbec nic. Teď bychom rádi konečně vyhráli na domácí půdě, kdy hostíme Lišov B."



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - T. Vach [-] , T. Kápar [-] , P. Nocar [-] , M. Šindela [-] - R. Bláha [-] , J. Vodička [-] , J. Tůma [-] , R. Brousek [-] - D. Tisoň [-] , M. Tošner [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - T. Lamáček [-] , P. Cukr [-] , J. Čech [-] , M. Strouha [-] - Š. Koblasa [-] , D. Borovka [-] , F. Kopecký [-] , P. Salák [-] - J. Řimnáč [-] , P. Králík [-]

ŽK: 40. P. Nocar - 34. T. Lamáček .
Hráči zápasu: J. Vodička , M. Tošner , D. Tisoň .
Místo: Slavče. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.