4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánovice si doma poradily s Vrábčí a přezimují na druhém místě


Branky


0

V posledním kole hostily Štěpánovce hosty z Vrábče. Domácí hráči si v případě vítězství mohli pojistit druhé místo v tabulce, kde by přežimovali do začátku jarní části soutěže. Naopak v případě výhry hostů by se v tabulce posunuli za svého sobotního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se musely po celé utkání potýkat se silným větrem. První poločas měli drobnou výhodu hry po větru hostující hráči z Vrábče, ale už od 7. minuty museli dotahovat jednobrankové manko. Klabouch vysunul míč na Makovičku, který potáhl míč a přihrávkou na malé vápno vyzval ke skórování nabíhajícího Kopačku, který nezaváhal – 1:0. Domácí hráči, však po vedoucí brance přenechali iniciativu hostům. Do konce poločasu měli hosté tlak a domácí defenziva společně s brankářem Kotáskem se musela hodně ohánět, aby do půle udržela vedení. Vrábče mělo několik závárů před brankou Štěpánovic, ale ani z jednoho nedokázali hosté dopravit míč do sítě. Poločasový výsledek tak byl 1:0 pro domácí Štěpánovice.

Do druhé půle nastoupili domácí jako vyměnění. Prakticky po celý druhý poločas se hrálo převážně na hostující polovině a v 51. Minutě zvyšoval po faulu na Klaboucha, z penalty Marek Fiktus – 2:0. V 65. minutě se individuální akcí prezentoval Klabouch, který se protáhl hostující defenzivou a naservíroval míč Kopačkovi před prázdnou branku, kde si domácí útočník věděl rady – 3:0. Utkání se pak spíše dohrávalo a domácí si kontrolovali své vedení. To se v závěru rozrostlo ještě o jeden zářez domácích. V 85. minutě se dostal k míči Makovička a zvýšil na konečných 4:0 pro Štěpánovice. Domácí hráči si tak díky výhře nad Vrábčí pojistili druhé místo, na kterém přezimují před startem jarní části soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Celé utkání doprovázel silný vítr. První poločas jsme začali dobře a šli brzy do vedení. Pak jsme, ale začali diskutovat mezi sebou a po zbytek půle se jen bránili. O poločase jsme si vše vyříkali v šatně a do druhé půle, hrané po větru jsme vstoupili aktivněji. Prakticky celý druhý poločas jsme hráli na jednu branku a svou převahu jsme vyjádřili i brankově. Vítězství je zasloužené a po podzimu nám patří parádní druhé místo, takže spokojenost."




Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
V. Kotásek [-] - J. Kučera [-] , P. Novák [-] , T. Veith [-] , P. Kosař [-] - M. Fiktus [-] , L. Makovička [-] , D. Marek [-] , M. Klabouch [-] (77. P. Matoušek [-] ) - V. Kopačka [-] (76. M. Kovář [-] ) , D. Fiktus [-] (60. M. Fiktus [-] )

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - Š. Ohrazda [-] , D. Pech [-] , T. Knytl [-] , J. Vejskrab [-] - K. Bašta [-] , R. Buchar [-] , M. Šerý [-] , L. Koclíř [-] (62. M. Chrástecký [-] ) - D. Seethaler [-] , M. Seethaler [-] (54. R. Lučanský [-] )

ŽK: 43. D. Marek , 57. L. Makovička , 78. P. Matoušek - 50. M. Šerý , 57. L. Koclíř , 67. D. Pech .
Hráči zápasu: V. Kopačka , L. Makovička .
Místo: Štěpánovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.