Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládl domácí Slavoj


0

I druhé utkání odehrál Srubec před svými fanoušky a vedl si zase o kousek lépe než v minulém kole. Soupeři z Neplachova nasázel na cestu rovný půltucet gólů. Celé utkání ovlivnila neukázněnost hostujícího borce, který za urážky rozhodčího musel ještě v prvním poločase předčasně pod sprchy. Nemusel chvátat, teplá voda na Srubci teče jistě i po utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubenému vedení Srubce dopomohla i ČK pro hráče Neplachova

Jelikož šlo o zápas dvou nováčků soutěže, určitě oba týmy cítily šanci uspět. Do zápasu vstoupili lépe hosté z Neplachova, kteří byli důraznější než domácí. Tuto aktivitu však přerušil v desáté minutě útočník Koudelka, který i s pomocí obránce Neplachova prostřelil brankáře Zasadila. Nedlouho po úvodní brance přišel možná zlomový moment utkání, když se nechal zbytečně vyloučit neplachovský  Stolár, který uviděl z rukou rozhodčího Cibranského červenou kartu. Jakoby se domácí hráči převahou jednoho muže v poli nechali ukolébat a Neplachov dokázal zásluhou Láníka srovnat. Srubečtí se po vyrovnání probudili a tlačili se za gólem, který přišel až těsně před přestávkou. To se z přímého volného kopu prosadil nestárnoucí Janoušek. Vedoucí gól i poločasová pauza tak mohla domácí hráče uklidnit. 

Druhý poločas přinesl velkou převahu Srubce doprovázenou i góly

Klid na srubecké kopačky přineslo hned prvních deset minut druhé půle. Nejprve se podruhé v utkání prosadil Koudelka. Velká poklona patří právě tomuto hráči, který si již během své fotbalové kariéry prošel vážnými zraněními s kolenem a stále má chuť se na fotbalové trávníky vracet. Dva góly v dnešním zápase budiž mu odměnou. Čtvrtý gól přidal Janoušek, taktéž dvougólový střelec dnešního mače. Zápas se pak ubíral přirozeným způsobem, když má tým vedoucí o tři branky o jednoho hráče v poli navíc. Hosté zkoušeli hrozit pouze z brejků. Z jednoho snížil střídající Petr Švec, kterému udeálně předložil balón Láník. Dále se však hrálo převážně na polovině Neplachova. V poslední desetiminutovce se ještě prosadil další střídající hráč Zimmel a střelou do šibenice se zaskvěl kapitán domácího celku Jan Hekrdla. Výsledek utkání, 6:2, jakoby dokumentoval předcházející zápasy v aktuálním kole OP, kdy padala spousta branek. Hosté po zápase cítili křivdu, neboť se jim hrubě nelíbili výroky rozhodčího Cibranského. Domácí tak mají po dvou domácích utkáních čtyři body a mohou být spokojeni. Hráči Neplachova si vstup do soutěže představovali určitě jinak, bohužel pro ně realita je taková, že na své body stále čekají a příští kolo zajíždějí na hřiště hlubocké rezervy.      



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jakub Leština (hráč Srubce): Nebyl to moc hezký zápas, kdy se hra neustále přerušovala kvůli častým faulům a ofsajdům. Bohužel jsme to po vyloučení jejich hráče trochu odflákli. Dali jsme sice šest gólu, ale naše hra se mi vůbec nelíbila.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (organizační pracovník Neplachova): V podstatě od začátku zápasu bylo patrné, že na Srubci mají zřejmě velmi dobrou klobásku. Rozhodčí Cibranský totiž pískal každý náš kontakt s domácím jako faul. Pokud by tento metr nasadil i na zákroky domácí hráčů bylo by to v pořádku. Bohužel se tak nestalo… Z toho samozřejmě vyplynulo i vyloučení neplachovského Stolára, který neunesl dvojí metr rozhodčího a ve 30. minutě byl za kritiku vyloučen. To byl zlomový moment utkání. O výsledek jsme se ale chtěli ještě poprat, když pak rozhodčí Cibranský uznal gól na 3:1 z jasného ofsajdu, byl to poslední hřebíček. Navíc domácí mají kvalitní a zkušený tým, a s početní výhodou trvající déle než polovinu zápasu si dovedli poradit.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Švec [-] , T. Kroupa [-] , J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] - J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Novák [-] , J. Leština [-] - R. Janoušek [-] , F. Koudelka [-]

TJ Sokol Neplachov
L. Zasadil [-] - L. Svobodný [-] , M. Pícha [-] , J. Klečka [-] , B. Stolár [-] - M. Nekola [-] , P. Šafář [-] , L. Blažek [-] , J. Brčák [-] , J. Láník [-] - M. Dušák [-]

Hráči zápasu: F. Koudelka , R. Janoušek .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.