0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov hrál s Hlubokou bez branek


Branky


0

Rozjetí domácí hostili na svém hřišti kvalitní tým Hluboké. Diváci se žádného gólu nedočkali a tak na světelné tabuli svítil stejný výsledek jako při úvodním výkopu. Je to vůbec první zápas Okresního přeboru v aktuálním ročníku, který skončil bez branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí jako šafránu, gól žádný

Utkání na krásném hřišti v Boršově slibovalo atraktivní podívanou, protože se oba týmy snaží hrát kombinační fotbal. Obě mužstva mají ve svém středu řadu kvalitních fotbalistů, kteří prošli vyššímu soutěžemi.  Teorie je však jedna věc a praxe druhá, což se bohužel pro diváky ukázalo v sobotu, kdy fotbal trpěl. Domácím chyběl režisér hry a jindy kapitán Jan Gruber, což mohl být jeden z důvodů. V prvním poločase ukázali hráči Hluboké velký důraz, na který hledali boršovští jen těžko odpověď. Přesto si domácí vytvořili dvě gólové šance. Nejprve se řítil z levé strany sám na brankáře kanonýr Müller, jenže obstřelil nejen brankáře Jíšu, ale i branku. Z druhé strany šel po vysunutí Česky P. poté na sám na brankáře Hluboké Pokorný, který si vedl jako jeho kolega z útoku. Ani jeden z nich neodehrál dobré utkání, což se na útočené hře Boršova podepsalo. Hosté měli pouze dvě nebezpečné standardní situace, jinak si vážnější příležitost nevypracovali. Do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy.

Skóre se nezměnilo ani ve druhém poločase

Po přestávce pokračoval podobný fotbal s mnoha souboji, kterému nepomohl ani rozhodčí Škuthan ml., kterého zápas jakoby nebavil a dávat žluté karty by bylo něco navíc. Náznaky šancí měl střídající Valenta, který se pokoušel ohrozit branku domácích. V 73. minutě zahrával rohový kop hostující playmaker Hrouz a zatočil míč přímo do branky, nicméně Fabián v brance Boršova se překvapit nenechal. Hrouz si pak přeběhl k druhému praporku, ale z této akce již neplynulo žádné nebezpečí pro obranu domácích. O chvíli později si největší šanci zápasu vytvořili domácí. Perfektní centr poslal do šestnáctky Soukup, na který si naběhl Šefčík a hlavou umisťoval míč pod břevno. Brankář Jíša však předvedl parádní robinzonádu a balón vyrazil na břevno.  Müller v 82. minutě zkoušel dávat nahrávku pod sebe, ale své spoluhráče nenašel. V 88. minutě fauloval před pokutovým územím Češka J. a Jankovský dostal příležitost ohrozit branku Fabiána. Bohužel pro hosty trefil jen síť za brankou. Jan Češka potom dalekonosnou střelou málem překvapil Jíšu, který měl plné ruce práce, aby míč zpacifikoval. V okamžiku, kdy naskočila na světelnou tabuli 90. minuta, se pískal konec utkání. Oba týmy si připsaly do tabulky po bodu, ze kterého mají asi větší radost hosté. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Byli jsme svědky vyrovnaného utkání, kdy je remíza asi spravedlivá. Kluci se v první půli těžko vyrovnávali s důrazem hostujících hráčů, nicméně nějaké šance jsme si vytvořili, bohužel Müller ani Šefčík je neproměnili. Citelně nám dnes chyběl Gruber, který dokáže naši hru zklidnit.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Josef Procházka (hráč Hluboké): Bojovné utkání, kde jsme v prvním poločase více kontrolovali střed hřiště. Ve druh půli zahrávali domácí mnoho standardek, se kterými si naše obrana dokázala poradit a my se dopředu dostávali z protiútoků. Myslím si, že zasloužená remíza.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - R. Kofroň [-] , F. Filištein [-] , L. Komrska [-] , L. Matoušek [-] (31. J. Lísal [-] ) - J. Češka [-] , P. Češka [-] , J. Šefčík [-] , L. Soukup [-] - T. Müller [-] , F. Pokorný [-] (70. J. Šimeček [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - J. Procházka [-] , F. Brom [-] , M. Kovařík [-] , K. Jonáš [-] - J. Hrouz [-] , T. Adam [-] (46. L. Valenta [-] ) , J. Hrdý [-] , L. Povišer [-] (89. D. Ambrož [-] ) - M. Kovařík [-] , M. Jankovský [-]

ŽK: 26. R. Kofroň , 26. F. Filištein - 47. L. Povišer .
Hráči zápasu: P. Češka , J. Šefčík - J. Jíša .
Místo: Boršov nad Vltavou. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.