Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady si odvezly bůra


Branky


0

Nové Hrady přijeli do Mladého s cílem překvapit soupeře. Nicméně Mladé žádné drama nepřipustilo a i přes malé polevení po obdrženém gólu, předvedlo ve druhém poločase spanilou jízdu a výsledek 5:1 hovoří za vše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Mladého utlumil Jelínek

Domácí vstoupili do zápasu jako uragán a po rychlé kombinaci na pravé straně se dostal balón k Moudrému, který přenesl dlouhým pasem míč na Maternu. Ten si navedl míč na střed hřiště a střelou z dálky k tyči nedal hostujícímu brankáři Koprnovi šanci – 1:0. O dvě minuty později to bylo již o dvě branky. Do samostatného úniku se dostal Moudrý, lehce si navedl balon z pravé strany do pokutového území a pak obloučkem přehodil padajícího brankáře. Hosté se pak osmělili a po zaváhání ve středu hřiště, když si na míč šlápl Šafrata se pomocí několika rychlých přihrávek dostal míč až ke kapitánovi Jelínkovi a ten v tváří tvář Brůžkovi nezaváhal 2:1. Poté ještě zahrozil  Zajac, ale to bylo až do konce utkání od hostů vše. Do šaten se šlo tedy za mírného vedení domácích.

Na hřišti existoval jen jeden tým

V druhém poločase již to bylo jednoznačná záležitost domácích borců. Nejprve se pouze zastřelovali Šafrata s Maternou, kteří shodně minuli levou tyč branky. V 62. minutě byli diváci v Mladém svědky krásné fotbalové akce. Odražený míč vrátili mládští do pokotuvého území, kam si naběhl Červený, který udělal kličku brankáři Koprnovi – 3:1. V tu chvíli sice pomezní signalizoval ofsajd, ale hlavní rozhodčí Hruška nechal hru správně pokračovat a branku uznal. O tři minuty později chtěl centrovat Vítek z levé strany. Svůj pas ale přetáhl a míč zapadl na zadní tyč zkoprněného brankáře Koprny – 4:1. Potom už si se soupeřem Mladé dělalo, co chtělo. Pohodový zápas narušil svým nevybíravým zákrokem loktem novohradský Silmbrod, za který měl jít pod sprchy. Trest v podobě páté branky uštědřil hostům ještě střídající Schuster Pavel. Mladé si tak připsalo pohodové a hlavně zcela zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Trenér po nás chtěl, abychom na Hrady vlítli a dali rychle jeden, dva góly. To se nám přesně povedlo. Pak jsem trochu polevili, ale zápas jsme měli po celou dobu ve svých rukou a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): Rychle jsme prohrávali a vypadalo to špatně. Pak jsme se brankou soupeři přiblížili a vyrovnali jsme i hru. Jenže druhý poločas nebyl z naší strany dobrý. Zbytečně jsme roztahovali hru a soupeři góly darovali.



Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - A. Kolář [-] , F. Červený [-] , T. Kočvara [-] , J. Šťastný [-] - M. Schuster [-] (65. P. Schuster [-] ) , V. Šafrata [-] (75. D. Račák [-] ) , K. Tondr [-] , V. Materna [-] - J. Podgorský [-] (56. J. Vítek [-] ) , V. Moudrý [-]

TJ Nové Hrady
D. Koprna [-] - R. Fáč [-] , J. Marhoun [-] , Z. Hrbáček [-] , P. Silmbrod [-] - L. Tuscher [-] , M. Němec [-] , V. Jelínek [-] , M. Zajac [-] - R. Brousek [-] , L. Suchý [-]

ŽK: 53. K. Tondr - 54. V. Jelínek , 68. P. Silmbrod .
Hráči zápasu: V. Materna , F. Červený , V. Šafrata .
Místo: Mladé. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.