Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves otočila zápas ve druhém poločase


Branky


0

Nová Ves vstupovala do utkání s béčkem Hrdějovic jako jasný favorit. A i když v prvním poločase tahala za kratší konec, utkání nakonec zvládla a připsala si do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Hrdějovic

Úvodní minuty naplňovaly předzápasové prognózy, k čemuž výrazně přispěl hostující kapitán Votruba. Ten hned v 5. minutě nepochopitelně ztratil jako poslední hráč míč a na Trčku šli tři hráči Nové Vsi. Ti situaci zvládli a do prázdné branky uklízel míč Boháč – 1:0. Votruba mohl napravit své zaváhání, když si postavil míč za velké vápno, ale svůj volný přímý kop nasměroval daleko od „zařízení“. Ve 20. minutě chtěl Trčka odkopnout balón, jenže nahrál přímo Procházkovi, který však branku z 30 metrů netrefil. Ve 35. minutě zakombinovali hosté ve středu hřiště a Sýkora kolmicí vyslal Pražského, který svůj nájezd chladnokrevně proměnil. A hostům to bylo pořád málo. Po standardní situaci se prosadil hlavou Votruba a poslal svůj tým do vedení – 1:2. Při tomto gólu neměl brankář Pavel čisté svědomí. Do kabin tak šly Hrdějovice s překvapivým, ale zaslouženým vedením.

Obrat dokonal z penalty Boháč

V domácí kabině o přestávce zaúřadoval zkušený trenér Pekárek, když na hřiště poslal Češku a trochu pozměnil rozestavení. Janovský se stáhl dozadu, Holzer na pravého beka a hru začal režírovat právě Češka, který byl ústřední postavou obratu Nové Vsi ve druhém poločase. Aktivnější hosté začali nabírat půdu pod nohama a prosadili se v 67. minutě. Češka vzal za vápnem míč a poslal ho na branku. Ačkoliv střela letěla doprostřed branky, gólman Trčka si s ní neporadil a byla srovnáno – 2:2. Netrvalo dlouho a pro domácí bylo ještě veseleji. V 72. minutě zahrál hostující bek ve vápně rukou a rozhodčí Zevl nařídil pokutový kop. Toho se chopil ostřílený Boháč a s přehledem proměnil – 3:2.  Domácí si závěr utkání pohlídali a i po 3. kole zůstávají stoprocentní. Hrdějovice předvedly v prvním poločase velmi slušný fotbal a  rozhodně se nemají za co stydět.   



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Rychlý gól nás spíše zabrzdil, Hrdějovice byly v prvním poločase lepším týmem. V druhé půlce jsme sáhli k nějakým změnám a zápas jsme nakonec otočili. Spokojenost je s body, s hrou už méně.

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (brankář Hrdějovic): Utkání jsme začali špatně a po naší chybě inkasovali. Nicméně potom jsme se dostali do vedení a sahali jsme po překvapivém bodovém zisku. Bohužel se to nepovedlo a nakonec jsme prohráli.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - L. Labaj [-] (46. B. Češka [-] ) , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , F. Hlaváč [-] - P. Boháč [-] , Z. Holý [-] , P. Janovský [-] , V. Neumann ml. [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - M. Kolár [-] (63. J. Beran [-] ) , V. Kučera [-] , M. Votruba [-] (38. ) , M. Severa [-] - J. Koutský [-] , F. Sýkora [-] , M. Netočný [-] , L. Bohatý [-] - A. Pražský [-] (35. ) , M. Mrkos [-] (78. M. Nálevka [-] )

ŽK: 56. F. Sýkora .
Hráči zápasu: P. Boháč , B. Češka - F. Sýkora .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.