Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady díky hattricku Šafáre porazily Borek


Branky


0

Do Nových Hradů zavítal tým Borku, který se zatím krčí na chvostu tabulky OP. Jenže mladý tým hostů si na sbírání bodů nevybral ideální destinaci a domácí zvítězili o tři branky. Hattrickem se blýskl Šafár. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek a konec poločasu patřil domácím

Je to již obehraná písnička, nicméně na hřišti Nových Hradů se hraje každému soupeři těžko a ještě když mužstvo Borku přijelo s pouhými dvanácti hráči, když se trenérovi v den zápasu pár kluků omluvilo. Hned 3. minuta utkání tato slova potvrdila. Svoji první branku v utkání vstřelil Šafár, který využil kolmice svého spoluhráče. V daný moment signalizoval pomezní sudí ofsajd, nicméně hlavní rozhodčí Karel Zevl nechal ve hře k velké nelibosti hostů pokračovat – 1:0. Po gólu se Borek nepoložil a vytvářel si velké množství střeleckých pokusů, z nichž drtivá většina ale nemířila mezi tři tyče brankáře Winsbergera. A tak přišel trest v podobě druhé branky domácích. Těsně před přestávkou ve 44. minutě napřáhl za vápnem znovu Šafár a křižnou střelou prostřelil Vítka – 2:0. Velkou ránou bylo pro hosty také odstoupení Franka, který musel již ve 22. minutě opustit hřiště pro zranění.

Tři body zůstaly doma - 4:1

Ve druhém poločase mohli diváci sledovat poměrně vyrovnaný zápas. Borek se snažil a byl odměněn v 59. minutě. Po celý zápas aktivní Hučík se uvolnil, jak je jeho dobrým zvykem. Zasekl si míč na pravou nohu a křižnou střelou na zadní tyč snížil – 2:1. Netrvalo ale dlouho a domácí měli dvoubrankové vedení nazpět. Po krásné akci zkompletoval hattrick Šafár3:1. O tom, kdo bude na diskotéce v Nových Hradech dnes pánem, tak nebylo pochyb. V 62. minutě přidal další gól domácích Jan Marhoun ml., který zužitkoval trestný kop Brouska – 4:1. Tímto výsledkem utkání i skončilo a Nové Hrady si připsaly třetí výhru. Borek bude muset zabrat v dalších zápasech. Což nebude nic lehkého vzhledem k tomu, že ho čeká rozjetý Boršov.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): Dneska kluci podali zodpovědný výkon, který bych si představoval v každém utkání. Zápas byl jinak vcelku vyrovnaný, obě mužstva měla svoje šance. My jsme je ale na rozdíl od soupeře proměnili.

FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Cítíme trochu křivdu u prvního gólu domácích, nicméně na to se nechceme vymlouvat, kdyby se ujala alespoň třetina našich střel, tak jsme vyhráli. V příštím utkání musíme udělat všechno proto, abychom bodovali naplno.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] , P. Silmbrod [-] , R. Fáč [-] - J. Šafár [-] , M. Němec [-] , V. Jelínek [-] , J. Marhoun [-] - R. Brousek [-] , L. Tuscher [-]

FK Borek
J. Vítek [-] - L. Kolouch [-] , J. Litvan [-] , V. Babka [-] , Z. Kastl [-] - M. Šulista [-] , P. Vajgel [-] , M. Jordán [-] , J. Frank [-] (22. J. Endlicher [-] ) - M. Hučík ml. [-] , M. Šulista [-]

ŽK: 3. M. Šulista .
Hráči zápasu: J. Šafár - M. Hučík ml. .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.