1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov doma nezvládl utkání s Hrdějovicemi B


Branky


79. M. Pícha - 58. J. Sázel , 78. P. Rajzl
0

Neplachov pomýšlel v zápase s rezervou z Hrdějovic určitě navíc. Hrálo se současně s hrdějovickým áčkem a tak přijeli hosté s pěti dorostenci v sestavě, kteří se svojí úlohou popasovali více než dobře a zařídili oba góly hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal špatný, góly žádné

Ani jeden z týmů nebyl úplně kompletní. Hosté přivezli mladíky, domácím zase chyběli kapitán Martin Dušák, Stolár a Svobodný a dlouhodobě mimo hru jsou Bicek a Jan Švec. Tedy celkem početná marodka pro tým, který nemá tak široký kádr. Zápas tak moc fotbalové krásy nepobral, bylo vidět hodně nepřesností a soubojů. Do kvalit letos nabitého okresního přeboru to mělo daleko. První půle byla vyrovnaná a moc zajímavých situací nenabídla. Hosté hráli důrazně a jejich hru řídil kapitán Votruba, který dokázal podržet míč nebo poslat dlouhý nákop na nabíhající spoluhráče. V prvním poločase se domácí celkem třikrát pořádně zlobili na hlavního rozhodčího Pilečka, kdy se dožadovali dvou pokutových kopů za hru rukou hostujících hráčů v pokutovém území. Třetí sporná situace přišla ve 30. minutě, kdy si Nekola narazil v šestnáctce a poslal Neplachov do vedení, ale nerozhodný hostující pomezní mával, nemával ofsajd a nakonec rozhodčí Pileček vyhodnotil z poloviny hřiště, že se jednalo o ofsajd. Nicméně si oba týmy určitě představovaly, že předvedou divákům lepší podívanou. 

Utkání rozhodli hostující mladíci

Druhý poločas začali lépe domácí, když Pícha v 50. minutě zachytil rozehrávku hostů a sám se řítil na gólmana Trčku. Bohužel jeho střela jen těsně minula levou tyč. Chvíli na to opět Pícha obešel tři hráče soupeře, prošel střed hřiště až k Trčkovi, ale výsledek zůstával bezbrankový. V 58. minutě tak přišel šok pro domácí, když Votruba dlouhým pasem za obranu vysunul Sázela, který skákavý míč přesně uklidil křižnou střelou do branky špatně postaveného Dvořáka - 0:1.  Domácí nesložili zbraně, aktivní Nekola byl podražen před velkým vápnem hostů a k míči se postavil Pícha. Následovala prudká střela kolem zdi a výborný zákrok Trčky. V 78. minutě přichází chyba v rozehrávce domácích, které využívá mladý Rajzl a šťastnou střelou přehazuje Dvořáka a korunuje tak svůj výborný výkon. Domácím se  hned podařilo zásluhou Píchy rychle snížit – po přihrávce Brčáka přehodil vybíhajícího Trčku - 1:2. Pak ještě mohl vyrovnat Nekola a střídajíc Blažek, ale ani jeden z nich nedokázali prostřelit Trčku. Domácí tak prohráli pro ně veledůležité utkání, Hrdějovice vyrovnaly svoji bilanci výher a proher.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Hosté druhou půli spíše bránili a čekali na brejkové situace, což jim vyšlo. Ve druhé půli měli snad dvě střely na bránu a dali z toho dva góly. Určitě je třeba ocenit výkon hrdějovických mladíků, kteří hráli s velkým nasazením a dokázali, že mají potenciál, viz. střelci obou gólů. My jsme byli více na míči, hlavně v druhé půli. Hosté ale dobře bránili velké vápno. A když už jsme se do šancí dostali, proměnit jsme je nedokázali. Hodně věcí řešíme zbytečně složitě. Když máme vystřelit nahráváme a naopak. Nejde nám to. Často kazíme přihrávky, jako by jsme měli svázané nohy, klasická deka.

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (brankář Hrdějovic): K zápasu jsme přijeli s pár mladíky v sestavě, které bych chtěl za jejich výkon pochválit. Jinak si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli a vezeme domů důležité tři body. Hosté toho v zápase příliš nepředvedli.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Sobota [-] , J. Klečka [-] , P. Dušák [-] , J. Láník [-] - J. Brčák [-] , M. Hruška [-] , M. Pícha [-] , P. Šafář [-] - P. Švec ml. [-] (65. L. Blažek [-] ) , M. Nekola [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - M. Votruba [-] , J. Beran [-] , M. Kolár [-] , J. Vysoký [-] - P. Rajzl [-] , M. Hazmuka [-] , V. Bíca [-] , M. Nálevka [-] - T. Balík [-] , J. Sázel [-]

Hráči zápasu: M. Pícha - M. Votruba , P. Rajzl .
Místo: Neplachov. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.