1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři Dvory prodloužily svoji bodovou sérii


Branky


0

Hlubocké béčko mělo před vzájmeným utkáním náskok tří bodů na svého soka a stejný rozdíl mezi oběma rezervami zůstal i po 6. kole. Na vedoucí branku Valenty odpověděl i s přispěním obránce domácích Píša. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali ve 45. minutě

Obě rezervy, jak Hluboká tak Čtyrák, jsou známi tím, že své zápasy nepřizpůsobují soupeři a hrají v pravidelné termíny. To mělo za následek některé posily z A týmu v hostujícím týmu. Můžeme jmenovat například Marhouna nebo Vaněčka. V úvodu utkání se ve dvou slibných šancích objevil domácí Štabrňák. Ani jednu z nich však proměnit nedokázal. Pak přišla sporná situace, kdy po střele Janečka neudržel Jíša míč ve svých rukou a ten se ocitl nad (možná za, možná před) brankovou čárou. Rozhodčímu rozhodně nelze v této situaci nic vytýkat, protože neměl šanci posoudit, jestli míč byl či nebyl za brankovou čárou. Pokračovalo se tedy dál bez branek. Až ve 34. minutě Lukáš Valenta využil přihrávku Miroslava Kovaříka a po kličce stoperovi zakončil na zadní tyč Vonešovy branky – 1:0. Domácí se již možná viděli v šatně, když hosté v poslední minutě prvního poločasu srovnali. Po centru Váni se k míči dostal kapitán Píša, obešel ve vápně jednoho protihráče a střílený centr směřující před branku se otřel o jednoho z bránících domácích hráčů – 1:1. Gól byl dle oficiálního zápisu o utkání připsán jmenovanému Píšovi. 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhém poločasu se tedy začínalo „od nuly“.  Fotbal se hrál ale kvalitní a Čtyři Dvory byly aktivní. Po rohovém kopu Knietela se dostal míč ve skrumáži až k Píšovi, který vystřelil na branku. Na brankové čáře ale zaskočil za již překonaného Jíšu jeden z obránců. Knietel pak vysunul do samostatného úniku Víťu Slepičku, který ale na Jíšu nevyzrál. Hluboká ke konci utkání zabrala a začala hosty přehrávat. Do tutových šancí se však nedostala. Občas spíše zahrozila po střelách z dálky. Zápas skončil zaslouženou remízou a Čtyrák tak bodoval potřetí v řadě. Hluboká se oklepala z debaklu z Mladého a na Borek může jet s čistou hlavou.         

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
Josef Procházka (Hluboké B): Sledovali jsme dnes bojovné utkání z obou stran, jehož výsledkem byla zasloužená remíza. Škoda inkasovaného gólu do šatny, když jsme měli udržet vedení po brance Valenty.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): Hrál se poměrně kvalitní zápas, který skončil asi zaslouženou remízou. Ve druhém poločase jsme měli některé šance, které mohli skončit naším gólem, ale bohužel. Samozřejmě nám dnes také pomohli kluci z "áčka".



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - K. Vácha ml. [-] , K. Jandera [-] , M. Kovařík [-] , M. Kovařík [-] (51. M. Čáp [-] ) - J. Beneš [-] (51. D. Ambrož [-] ) , J. Hrouz [-] , K. Štabrňák [-] , L. Povišer [-] (41. K. Jonáš [-] ) - M. Sedlický [-] , L. Valenta [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , D. Mentlík [-] , J. Vančura [-] , J. Chmel [-] - P. Váňa [-] (68. L. Zeman [-] ) , O. Marhoun [-] , P. Knietel [-] , V. Slepička [-] - P. Janeček [-] (46. P. Janeček [-] ) , O. Píša [-] (89. A. Čepička [-] )

ŽK: 36. M. Kovařík .
Hráči zápasu: J. Jíša , L. Valenta - O. Marhoun , M. Voneš .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Knotek Václav - Procházka, Bezpalec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.