Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec nadělil Hradům rovný půltucet


Branky


0

Nové Hrady v minulém kole sice obraly o body vedoucí Novou Ves, ale jejich hra doma a venku je jako den a noc. A to se ukázalo i dnes na Srubci. Domácí v pohodě vyhráli rozdílem minimálně třídy, když již po polačase vedli o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový poločas v podání domácích

Oba týmy se v probíhajícím ročníku prezentují velmi dobře, ale Nové Hrady opět potvrdily, že na hřištích soupeřů jim pšenka nekvete. Taktiku musel trenér Jelínek vymýšlet již bez Šafáre, přesto měl na lavičce slušný počet hráčů. Domácí nastoupili v osvědčené sestavě, kdy se v ní poprvé od začátku objevil i Radim Leština. Jenže k čemu vám je taktický plán, když inkasujete hned v 1. minutě. Vysoký Hálek si naskočil na roh a hlavou poslal Srubec do vedení – 1:0. zaskočení hosté nevěděli co hrát a byli pod velkým tlakem. Druhý gól tak na sebe nenechal dlouho čekat. Pěknou kombinační akci zakončil do odkryté branky Radim Leština2:0. Nové Hrady potom vsázeli spíše na  nakopávané míče za obranu a nebyly to vůbec marné pokusy. Hostující útočníci však buď netrefili branku, nebo je vychytal Korbel. Závěrečná pětiminutovka pak znamenala pro hosty definitivní K.O. Ve 41. minutě předvedl parádní individuální akci opět Radim Leština, který si pohrál s obránci a nedal brankáři Winsbergerovi šanci – 3:0. Ve 43. minutě pak přidal čtvrtou branku ještě střelou k tyči Kalina a o osudu zápasu bylo tak rozhodnuto již po poločase.

Průměrný poločas orámovaly další dvě branky

Do druhého poločasu nenastoupili novohradští nijak odhodlaní s výsledkem ještě něco udělat. Jaký to rozdíl oproti jejich výkonu v minulém kole. Domácí borci si náskok bezpečně hlídali. Nebylo již vidět tolik brankových příležitostí a hrál se spíš průměrný zápas okresního přeboru. Domácí diváci si nakonec zakřičeli gól ještě dvakrát. V 75. minutě umístil svoji střelu na zadní tyč Josef Novák5:0. Kapitán Hekrdla pak zarovnal půltucet branek v síti Winsbergera – 6:0. Zmar Nových Hradů podtrhla šance z poslední minuty, když po střele z bezprostřední blízkosti zazvonilo pouze břevno. Srubec zažívá vstup do soutěže jako hrom, ale je třeba si přiznat, že se ještě neutkal s týmem z čela tabulky. Bude tedy velmi zajímavé sledovat příští kolo, kdy zajíždějí na hřiště Boršova.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Velmi klidné utkání, kde se nám i díky rychlé vedoucí brance podařilo soupeře z Nových Hradů snadno porazit. První poločas byl plně v naší režii a už tam se nám podařilo utkání rozhodnout, druhý poločas už se spíše dohrával. Tato vysoká výhra je pro nás určitě povzbuzením do dalších utkání.

TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér Nových Hradů): Dělali jsme dnes hrozné chyby v obranné činnosti, ztráceli jsme balony a domácí to trestali. Naše šance jsme naopak neproměnili a po poločase tak nebylo co řešit. U hráčů mi tentokrát chybělo i nasazení.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Švec [-] , T. Kroupa [-] , F. Šálek [-] , R. Hálek [-] - J. Hekrdla [-] , J. Novák [-] , J. Leština [-] , P. Kalina [-] - R. Leština [-] (69. J. Korotvička [-] ) , J. Petr [-]

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - M. Zajac [-] , Z. Hrbáček [-] , P. Silmbrod [-] , J. Jelínek [-] - J. Stiskala [-] (79. D. Kollmann [-] ) , M. Němec [-] , J. Marhoun [-] (69. T. Jelínek [-] ) , V. Jelínek [-] (46. J. Hanžlík [-] ) - L. Tuscher [-] , R. Brousek [-]

ŽK: 30. J. Leština - 28. Z. Hrbáček , 28. P. Silmbrod , 72. J. Stiskala .
Hráči zápasu: R. Korbel , R. Leština .
Místo: Srubec. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.