1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rodolfov B potvrdil body z venku


Branky


0

Očekával se vyrovnaný zápas, což se také potvrdilo. Nakonec o osudu utkání rozhodla jedna branka, kterou vstřelil domácí Tyrpák. Diváci jinak viděli klasický zápas okresního přeboru, jenž se odehrával na velmi hrbolatém hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strhující poločas k vidění nebyl

Rudolfov B nastoupil k zápasu na jeho poměry ve velmi zkušené sestavě a dorostenci zůstali spíše na lavičce náhradníků. Hostům se vrátil uzdravený Jan Honner a tak se do zálohy mohl posunout kapitán Rut. Ačkoliv nepřesnosti byly na obou stranách, což bylo způsobeno jak nerovným hřištěm, tak kvalitou jednotlivých hráčů, šance byly k vidění u obou branek. V 15. minutě Pfleger napřáhl z velké dálky, ale jeho střela letěla nad branku. V 18. minutě na sebe upozornili také hosté. Střela Ruta ani Šindeláře se neujala, protože byl na svém místě dobře postavený brankář Brůha. V minutě 27. dobře zakombinoval Raab s Korandou, jeho střela mířila mimo tři tyče branky Jankova. O pár minut později nacentroval Tušl opět na Korandu, ale Šturma svůj celek podržel. Do konce poločasu velké příležitosti zápas nenabídl a tak se o menší vzrušení postaral rudolfovský Tušl, který zajel do hostujícího hráče, za což viděl žlutou kartu. 

Náhradník Tyrpák rozhodl o třech bodech pro domácí!

Ve druhém dějství bylo s přibývajícím časem jasné, že první gól by mohl mít punc vítězného. Do zakončení se jako první dostal Nguyen Ngog Duong, přezdívaný Davídek, leč slabou střelou Šturmu nepřekonal. O chvilku později si zakončení zopakoval znovu, ale tentokrát netrefil ani branku. Následně přišel na hřiště čerstvý Tyrpák a byl to právě on, kdo rozveselil domácí příznivce. V 59. minutě se k němu dostal míč a v pokutovém území si již věděl rady, když zakončil mimo dosah brankáře Jankova – 1:0. Za dvě minuty kopal rohový kop na druhé straně Rut, na ten si naskočil Ježek a hlavou poslal míč do břevna a od něj se odrazil na (za) brankovou čáru. Z pohledu hostů se o branku jednalo, nicméně hlavní rozhodčí nemohl ze svého postavení vidět, zda byl míč celým objemem za brankovou čárou či nikoliv. Hru tedy nechal plynout dále za nezměněného stavu. Jankov se potom pokoušel o častou střelbu, ale Brůha si vždy dokázal poradit, přestože občas měl nemalé problémy. Krásnou střelou se prezentoval i domácí Patrik Raab, jehož střelu vyrazil Šturma na tyčku. Z tlaku hostí se potom vytvářely volné prostory pro rychlé brejky, ze kterých ale domácí hráči své vedení navýšit nedokázali především zásluhou Šturmy.  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ    



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Hrál se klasický zápas okresního přeboru, ve kterém rozhodla jediná branka. Dnes vlastně také poprvé hráli v základní sestavě opravdu dospělí. Se třemi body s Jankovem jsme samozřejmě velmi spokojení.

SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova): Myslím si, že to byl takový remízový zápas, kdy vyhrál trochu šťastnější. I když je pravda, že domácí měli šance asi vyloženější. Mrzí nás neuznaný gól ve druhé půli, ale rozhodně rozhodčímu nic nevyčítáme. Leckdy takové situace nevidí ani profící a že jich je na tom hřišti více...



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - M. Pfleger [-] , J. Tušl [-] , D. Hlavatý [-] , A. Bajer [-] - V. Brom [-] (89. V. Dvořák [-] ) , T. Kubů [-] , P. Raab [-] , D. Nguyen Ngog [-] (57. R. Tyrpák [-] ) - T. Koranda [-] (76. M. Sládek [-] ) , T. Beneš [-] (34. D. Říha [-] )

SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , J. Honner [-] , J. Janeček [-] , F. Černý [-] (86. T. Bürger [-] ) - R. Hejda [-] , O. Maxa [-] (73. D. Lukač [-] ) , D. Rut [-] , J. Šindelář [-] - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-] (52. V. Jirkovský [-] )

ŽK: 40. J. Tušl .
Hráči zápasu: M. Pfleger , D. Říha - B. Šturma .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.