3:1
(0:1)
23. P. Bobek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři Dvory otočily výsledek ve druhé půli


Branky


0

Klasický souboj dvou mužstev, které se mezi sebou utkávají i v 1.A třídě. Vždy jde o vyhecovaný zápas, ve kterém se "Čtyráku" moc nedaří. První poločas to i ukázal, nicméně domácí zabojovali a nakonec vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vystřelil vedení Bobek

Mezi paneláky se střetla mužstva posílaná o některé hráče z A mužstev. Na těžkém terénu se ale moc pohledný fotbal nehrál. Domácí zahrozili na celý poločas pouze střelou Dědiny, která mezi tři tyče ale nemířila. Naopak hosté se z jedné příležitosti dokázali hned prosadit, kdy se trefil ve 23. minutě Petr Bobek - 0:1. Hráči Lokomotivy měli možnost zahrávat poměrně standardních situací, ale žádnou již nedokázali přetavit v gól. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 a domácí trenér své hráče o přestávce rozhodně nešetřil. 

Obrat řídili pendlové z "áčka"

Že jeho slova padla na úrodnou půdu, ukázala druhá půle. Především se pak začali prosazovat pendlové v útoku „Čtyráku“ Janeček s Váňou. V 59. minutě posouval Janeček míč do strany na Knietela, který našel přesným centrem Váňu a ten si na malém vápně poradil na jedničku – 1:1. V 73. minutě rozehráli domácí rohový kop a ve vápně se utvořila skupinka hráčů bojujících o balón, jenž se odrazil znovu k Váňovi a domácí šli do vedení – 2:1. Poslední hřebíček do rakve zasadil bezzubým hostům střídající Novotný, kterému ideálně připravil pozici Janeček. Lokomotiva ČB B po další prohře ztrácí kontakt s týmy před sebou a se čtyřmi body je na úplném chvostu tabulky OP. Naopak domácí od  čtvrtého kola, kdy doma vydřeli výhru s Neplachovem, nepoznali hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Čt. Dvorů): Jednalo se o typický zápas s Lokomotivou, které s nimi tímto způsobem posledních pár střetnutí absolvujeme. Zaplať pán bůh, že jsme ve druhém poločase zabojovali a zápas zaslouženě otočili. Našimi tahouny byli posily z áčka Janeček a Váňa.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy ČB B): První poločas jsme odehráli poměrně slušně, druhý jsme nepochopitelně vypadli ze hry. Bohužel se to opakuje už po několikáté a my si musíme uvědomit, že fotbal se hraje dva poločasy, ne pouze jeden.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - M. Maliňák [-] , D. Mentlík [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-] - P. Knietel [-] , M. Sedlic [-] (69. J. Chmel [-] ) , J. Dědina [-] (75. F. Novotný [-] ) , T. Kočárek [-] - P. Váňa [-] (81. L. Zeman [-] ) , P. Janeček [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - O. Zajíček [-] , J. Zýka [-] , P. Kamiš [-] (58. J. Dlouhý [-] ) , L. Radosta [-] - J. Weinreb [-] , J. Květoun [-] , J. Knotek [-] (71. M. Dvořáček [-] ) , J. Petrou [-] - R. Fošum [-] , P. Bobek [-]

ŽK: 29. J. Dědina , 54. O. Píša .
Hráči zápasu: P. Váňa , P. Janeček .
Místo: Čtyři Dvory. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.