Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nadělil Rudolfovu půltucet


Branky


0

Boršov nad Vltavou neprožívá povedené období a určitě již chtěl před svými fanoušky zabrat. Naopak hosté byli před utkáním na vítězné vlně, která ale v Boršově skončila. Domácí udělili hostům lekci z produktivity a vysoko zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili průběh utkání

Boršov nastoupil bez svého kapitána Grubera a se změnami ve složení obranné čtyřky, se kterou byl trenér Trefný po minulém zápase hrubě nespokojen. Hosté přijeli bez pendlů a v základní sestavě tak dostali šanci opět mladíci. A začali skvěle. Brom podržel ve středu hřiště míč, posunul ho na Říhu, který se s ním krásně otočil a umístěnou střelou poslal hosty již ve 4. minutě do vedení – 0:1. Jenže v 7. minutě udělali hosté chybu v obraně, z čehož rezultovala penalta po faulu na Fessla. K té se postavil obránce Filištein a s přehledem proměnil – 1:1. Ve 21. minutě již domácí vedli. Přímý volný kop Šefčíka vyrazil brankář Keřka pouze Pokornému, který dorazil přesně – 2:1. Domácí ještě nastřelili břevno a do šaten se tak šlo za stavu dva jedna pro Boršov. 

Pokorný se trefil ještě třikrát

Ve druhém poločase se rudolfovští snažili hrát aktivně a dávat si míč po zemi, jenže šance ke vstřelení gólu zužitkovali jen domácí. V 50. minutě  do stal míč to takzvané „české uličky“ Pokorný, který dnes navlékl střelecké kopačky a domácí šli do vedení o dvě branky. V 65. minutě krásně vystřelil Koranda, ale jeho pokus zastavila tyč Machatovy branky. V 79. minutě tak ukázal opět Pokorný, jak se správně se šancemi nakládá a dokonal hattrick – 4:1. Potom ještě Machata podržel svůj tým při střelách rudolfovských, a proto mohli diváci opět oslavovat gól Pokorného. Konečnou podobu výsledku dal Müller. Domácí Boršov tak deklasoval rezervu Rudolfova výsledkem 6:1 a navázal tak na své výkony z úvodu sezóny. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Po minulém zápase jsem trochu zahýbal se sestavou, protože jsme dostávali příliš mnoho gólů. To se nakonec ukázalo jako dobrý tah a konečně jsme opět vyhráli. Nejlepší hráči od nás samozřejmě Pokorný a pak za velkou bojovnost také Šefčík.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Myslím si, že výsledek neodpovídá dění na hřišti. My jsme své šance neproměnili, za to domácí ze sedmi šancí jich využili šest. My jsme dělali především obrovské chyby ve středu hřiště. Měli jsme trochu problémy se sestavou, tak nastoupil na postu stopera Koranda.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - J. Šimeček [-] (46. R. Kofroň [-] ) , J. Kuchař [-] (82. J. Lísal [-] ) , P. Češka [-] , F. Filištein [-] - L. Soukup [-] , L. Fessl [-] , J. Šefčík [-] , J. Češka [-] - T. Müller [-] , F. Pokorný [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - R. Tyrpák [-] , T. Koranda [-] , T. Kubů [-] , M. Valenta [-] - M. Pfleger [-] , D. Říha [-] , V. Brom [-] (55. J. Machovec [-] ) , D. Nguyen Ngog [-] - M. Sládek [-] (67. T. Beneš [-] ) , J. Sukdol [-]

ŽK: 44. T. Müller , 76. P. Češka , 85. L. Soukup - 21. D. Říha , 22. V. Brom .
Hráči zápasu: J. Šefčík , F. Pokorný - J. Sukdol .
Místo: Boršov nad Vltavou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.