2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv uspěla Lokomotiva ČB


Branky


70. V. Štefl , 88. J. Janeček - 43. R. Fošum , 49. J. Zýka , 73. Š. Sahan
0

Na hřišti v Dubném se utkala dvě nejhůře postavená mužstva v aktuální tabulce Okresního přeboru. Hosté dokonce nevyhráli od třetího kola jediný zápas a měli jednu z posledních šancí, jak nepovedený podzim aspoň trochu vylepšit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Fošum

Většina lidí již béčko Lokomotivy pomalu odsuzuje k sestupu i vzhledem k tomu, že vše nasvědčuje k sestupu vícero mužstev. Jenže domácí na tom nejsou o moc lépe a tak pro ně byl souboj na domácím trávníku velmi důležitý. První poločas žádný strhující fotbal nepřinesl a šancí bylo také po málu. Náznak šance měli domácí, když místo přihrávky na před prázdnou brankou stojícího Ruta si Jirkovský míč ukopl. Poté ze hry musel odstoupit pro zranění kolene Šindelář. Jedné branky se nakonec diváci do konce poločasu přeci jen dočkali. Ve 43. minutě zahrávali hosté standardní situaci a míč se odrazil k Fošumovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Lokomotiva tak již tradičně odehrálo velmi slušně (aspoň výsledkově) první poločas a čekalo, jestli nastavené tempo vydrží nebo klasicky odpadne. 

Oba týmy daly dvě branky

Čtyři minuty po jeho úvodu se pískala penalta proti domácím za držení protihráče Simandlem. Velmi nespokojení s výrokem rozhodčího byli v tuto chvíli domácí. Míč si na penaltový puntík postavil Zýka, ale jeho střelu vychytal Šturma. Bohužel pro domácí se k odraženému míči dostal opět Zýka a tentokrát již nezaváhal – 0:2. Domácím se ve hře příliš nedařilo, nicméně v 70. minutě se dočkali kontaktní branky. Hráč hostů při pokusu odkopnout míč trefil do zad Kudláčka, od kterého se míč odrazil ke Šteflovi. Ten svůj bojovný výkon korunoval brankou na 1:2. Jenže hosté si připravili bleskurychlou odpověď centr na zadní tyč se dostal k Sahanovi, který parádní a umístěnou střelou z voleje trefil jediné možné místo, kde míč mohl propadnout d sítě – 1:3. Jankov už jen kosmeticky upravil výsledek. Těsně před koncem utkání utekl po pravé straně Hejda a jeho střílený centr odrazil Dvořák jen k Janečkovi, jenž dal na 2:3. Hlavní rozhodčí se pak ještě ztratil v karetním mariáši, který rozehrál. A většinu karet ani neuvedl do zápisu o utkání. Nic to nemění na faktu, že hosté ze Suchého Vrbého zůstávají poslední, jejich dnešní soupeř je tři body před nimi.   



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Bohužel hodnocení je stejné jako minulé zápasy. Opět zklamání, ale nutno říct, že dnes jsme podali velmi špatný výkon a hosté si výhru zasloužili. Fotbal se nehrál kvalitní a jsme rádi, že máme před sebou již poslední kolo.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy ČB B): Dnes se nám poměrně dařilo nejen ve hře, ale i bojovnost byla o sto procent lepší než v minulých kolech. Výborné utkání odehrál Sahan s Weinrebem. Doufáme, že to nebude poslední povedené utkání, ale že se od něj odpíchneme k lepším výsledkům.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] (58. M. Brabec [-] ) , D. Rut [-] , J. Honner [-] , L. Simandl [-] - V. Jirkovský [-] , J. Šindelář [-] (36. M. Kudláček [-] ) , O. Maxa [-] , R. Hejda [-] - K. Bohdal [-] (64. J. Janeček [-] ) , V. Štefl [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - O. Zajíček [-] , M. Pleskač [-] , J. Bobek [-] , J. Zýka [-] - Š. Sahan [-] , J. Dlouhý [-] (30. L. Radosta [-] ) , J. Knotek [-] , J. Weinreb [-] - R. Fošum [-] , J. Petrou [-] (87. J. Doležal [-] )

ŽK: 12. K. Bohdal , 85. L. Simandl - 56. J. Petrou .
Hráči zápasu: V. Štefl - J. Weinreb , Š. Sahan .
Místo: Dubné. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hruška Radek - Formánek, Milota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.